Alice Peneaca: Experienta mea la Noblezza

Alice Peneaca: Experienta mea la Noblezza

Alice Peneacă, celebra în lumea întreagă pentru frumusețea ei și aleasă ca imagine de mai multe branduri celebre, printre care Guess și Yamamay, a încercat numeroase terapii de beauty la Noblezza. Pentru că, așa cum și Alice descrie în textul de mai jos, oricât de bună ar fi fost natura cu tine, oricât de atent la stilul tău de viață ai fi și oricâtă mișcare ai face, mereu există detalii care necesită mici intervenții.
Doar că… la Nobleza Beauty Clinique, intervențiile sunt noninvazive, atestate medical și efectuate de specialiști cu 8 ani experiență! Te invităm să descoperi ceea ce Alice a numit:

 

Experienţa mea la Noblezza

IMG_9870
În meseria mea de model, este esenţial ca tenul să îmi arate bine, corpul să fie tonifiat şi pielea să fie catifelată şi să radieze de sănătate. Ştiţi şi voi însă că acest lucru nu este posibil fără ajutorul specialiştilor. Aşa că profit de fiecare vizită în România să le fac o vizită celor de la Noblezza Beauty Clinique.
 
După multe shooting-uri şi machiaje profesionale frecvente, tenul meu are nevoie de o curăţare profesională. De obicei, metodele clasice mă sperie. O cosmeticiană care îşi foloseşte unghiile pentru a-mi elimina punctele negre este cu adevărat un coşmar. Din fericire, am descoperit Hydrafacial, o metodă simplă pe bază de hidrodermabraziune pe care am întâlnit-o în SUA. Să o regăsesc aici, la Noblezza, a fost o încântare. Nu există termen de comparaţie atunci când vorbim de rezultatele obţinute la Noblezza şi cele din SUA. Aşa mi-am dat seama că e foarte important aparatul în sine, dar şi terapeutul care îl foloseşte. Pentru mine, Hydrafacial e sinonim cu un ten perfect curat, mult mai luminos şi hidratat.
 
Epilare definitivă cu laser a fost o altă procedură pe care am încercat-o la Noblezza şi care s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru mine. Acum câţiva ani, să am pielea fină la orice oră din zi şi din noapte era un lucru de care nu credeam că voi avea parte vreodată.  Tratamentul epilare definitivă laser Primelase de la Noblezza este cea mai cool invenţie ever. Mă aşteptam să fie dureroasă şi insuportabilă, însă m-am înşelat. PrimeLase e un aparat special conceput pentru a elimina durerile din timpul epilatului. Simţi un uşor disconfort, dar îl poţi tolera.
 
Şi tot la Noblezza, am descoperit Crio-Cooltech. Ca să mă menţin în formă, fac sport.
Însă, acesta nu este suficient. Şi spun asta deoarece, de foarte mult timp încerc să scap de un strat fin de ţesut adipos localizat în zona abdomenului. Un strat pe care nici sportul şi nici dieta nu lau putut combate. Chiar dacă celorlalţi li se părea insesizabil, eu am vrut să îl fac să dispară. Şi am reuşit cu o şedinţă de Crio-Cooltech, singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia. Aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, îl metabolizează şi, mai apoi, îl elimină. Iar rezultatele se observă de la prima şedinţă. Eu sunt foarte încântată. 
 
Voi reveni cu drag la Noblezza de dragul rezultatelor, dar şi al echipei care mă face să mă simt în largul meu. 
Alice Peneaca

Parerea ta despre Alice Peneaca: Experienta mea la Noblezza

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis