Category: Blog

Interviurile Noblezza: Valentina Pelinel

Orice mămică ar vrea ca după o sarcină, să îşi revină în formă la fel de repede şi să arate la fel de bine ca Valentina Pelinel. Ce nu conştientizează multă lume este că Valentina este extrem de disciplinată şi pune mult accent atât pe mişcare, pe o alimentaţie sănătoasă şi pe terapii corporale, cât şi pe echilibrul  interior. Mens sana in corpore sano nu e doar un motto, ci o regulă după care îşi ghidează întregul stil de viaţă. Din interviul cu ea, am aflat multe tips-uri, care mai mult ca sigur că vor fi utile şi vouă.

 1. Cât de mult contează aspectul fizic în zilele noastre?

Dacă integrăm în aspectul fizic starea de armonie şi de echilibru dată de imaginea corpului nostru, gradul de sănătate, optimism, grija la alimentaţie şi evitarea surselor de stres, atunci contează enorm. Degeaba avem un corp tonifiat, dacă mintea noastră este într-o stare de panică, haos şi confuzie. Legătura dintre corp şi minte este esenţială şi atât de puternică încât prin influenţarea reciprocă reuşim să trăim în fiecare zi cu bucurie şi atenţie faţă de amândouă.  Ceea ce vreau să subliniez este faptul că un corp lucrat la sală nu este suficient pentru a susţine o viaţă sănătoasă şi echilibrată. Imaginea este comercială şi vinde. Dar să nu uităm că imaginea poate fi uşor de înlocuit.

 1. Cum ţi-ai descoperit pasiunea pentru sport?
  Am fost de mică un copil activ, şi mai târziu, sportul a devenit parte din viaţa mea. Ulterior, prin prisma carierei, am asociat sportul cu o anumită imagine pe care ţi-o conferă. Astfel, prin disciplină sportivă, am reuşit să obţin rezultate în lumea modelling-ului. Nu numai sportul a contribuit la rezultatele mele, ci şi seriozitatea, disciplina, multă muncă şi efort susţinut, timp în care mi-am păstrat mereu zâmbetul pe buze. În timp, am înţeles că sportul nu înseamnă doar să te antrenezi ca să ai un număr de kilograme, ci este o parte intregrantă a vieţii noastre şi a stării de sănătate căreia trebuie să-i dedicăm disciplină, timp şi energie.
 2. Cât de des faci sport şi care e sportul tău preferat?

Ador orele de aerobic realizate de prietena mea buna si fitness guru, Luminiţa Nicolescu, dar îmi place şi să înot vara, să alerg sau să fac plimbări prin parc. Am practicat şi kangoo jumps şi am şi schiat. Pe durata sarcinii, am continuat cu programe personalizate de fitness pentru gravide, iar acum după câteva luni de la naştere, am reluat antrenamentele fizice, chiar dacă nu la aceeaşi intensitate. Reuşesc însă să merg constant la sală de cinci ori pe săptămână.

 1. Ce găsim la tine în frigider? Mănănci dulciuri?

Deşi tot timpul sunt adepta unui stil de viaţă sănătos, cu accent pe mâncare curată, din surse sigure, organică şi fără componente modificate, recunosc că dulciurile au devenit o plăcere vinovată de când am rămas însărcinată, pe care mi-o asum şi acum din când în când. Încerc totuşi să controlez ingredientele,fie alegând deserturi raw, care nu conţin zahăr procesat, fie consumând mai multe fructe.

 1. Ce părere ai despre tratamentele corporale? Eşti de acord că multe dintre ele sunt doar păcăleli?

În momentul în care vârsta şi metabolismul sau moştenirea genetică intervin în structura siluetei tale şi simţi că sala şi regimul nu dau rezultate optime, poţi să încerci programe corporale personalizate, care rezolvă anumite probleme pe care sportul sau dieta nu le pot ţinti. Am încredere în ştiinţă şi cred că tratamentele corporale, dacă se adresează corect clientului, şi dacă tu la rândul tău, investeşti timp şi încredere în specialişti, au efecte vizibile şi durabile.  E important însă să le combini cu o alimentaţie corectă şi să faci şi mişcare, daca vrei să obţii cele mai bune rezultate, care se văd cu ochiul liber.

 1. De ce ai ales clinica Noblezza?

Clinica Noblezza mi-a fost recomandată de nişte prieteni. Apreciez profesionalismul oamenilor care lucrează aici, discreţia de care dau dovadă şi atitudinea lor prietenoasă. Când merg la ei, am mai degrabă sentimentul că merg la nişte prieteni în vizită, nu că am parte de o experienţă la un salon oarecare. În plus, îmi place că personalizează fiecare program de skincare sau de estetică corporală.

 1. Ce tratamente ai încercat la Noblezza şi ţi-au plăcut?

Criosauna m-a convins din prima clipă deoarece este o terapie 100% non-invazivă şi este benefică pentru sănătate, ajutând sistemul imunitar prin expunerea de scurtă durată la o temperatură controlată de până la minus 180 de grade. Cum timpul e extrem de preţios în zilele noastre, mi-a plăcut că terapia durează doar trei minute. Trei minute în care organismul are practic parte de un restart. Terapia acţionează direct asupra celulitei şi ajută în procesele de slăbire, dar are enorm de multe beneficii pentru sănătate: creşte imunitatea organismului, reduce oboseala şi stresul, accelerează recuperarea după traumatisme sau intervenții chirurgicale şi îmbunătăţeşte somnul. La finalul unei şedinţe, mă simt mereu incredibil de bine şi de energică.

Recomand de asemenea Crio-CoolTech, o procedură extrem de eficientă care face să dispară depozitele încăpăţânate de grăsime, pe care nici măcar dieta şi sportul nu le pot elimina. Mi se pare interesant că până nu demult, aveai la dispoziţie doar lipoaspiraţia ca soluţie împotriva aripioarelor sau a ţesutului adipos de pe abdomen, braţe sau genunchi. Iar acum, datorită acestei metode, rezultatele sunt aceleaşi, fără să fie însă nevoie să treci prin anestezie generală sau perioadă de recuperare.

Hydrafacial (un tratament complex de curăţare, hidratare şi protecţie a tenului) şi Intraceuticals sunt alte două proceduri dedicate îngrijirii feţei ,la care apelez din când pentru că oferă rezultate cu adevărat spectaculoase. Le-aş recomanda oricui are probleme cu tenul sau pur şi simplu pentru prevenţie şi/sau îngrijire.

 1. Care e secretul unei siluete armonioase?

Alimentaţia controlată,moderată şi sănătoasă, sportul (de orice fel), o minte liniştită (fie prin meditaţie, fie prin eliminarea oricăror surse de stres), o pasiune căreia să i te dedici cu tot sufletul (familie, copil, hobby).

 1. Dacă o persoană care se confruntă cu probleme cu greutatea, ţi-ar cere un sfat, ce i-ai recomanda să facă?

Pentru orice persoană aflată în această situaţie, aş recomanda programarea la un nutriţionist, care să stabilească un program de nutriţie adecvat. Apoi, un abonament la sală sau la orice tip de activitate sportivă, care să îi facă plăcere, un abonament la un program de estetică corporală ţintit pe zonele cu probleme, şi nu în ultimul rând o analiză (pe cont propriu sau alături de un specialist) a vieţii în acest moment pentru a identifica sursele negative, care îl/o împiedică să înainteze în atingerea obiectivelor. Nu în ultimul rând, recomand curaj şi ambiţie. Eşti ceea ce vrei să fii.

Interviurile Noblezza: Sorina Fredholm (W by World Class)

O adevărată sursă de inspiraţie în ceea ce priveşte felul în care arată,  energia de care dă dovadă zilnic şi atitudinea francă şi pozitivă, Sorina Fredholm, redactor-şef W by World Class este azi invitată noastră în cadrul rubricii Interviurile Noblezza.

img_97571.  Cât de mult contează aspectul fizic în zilele noastre?

Pentru mine, aspectul exterior este foarte important. Este oglinda interiorului nostru. Mâncarea pe care o alegem, energia pe care o consumăm pentru a ne menţine în formă şi starea mentală în care suntem ar trebui să ne hrănească, să ne modeleze şi să ne inspire. Acestea ne pot da super-puteri pentru a scoate la iveală corpul sănătos şi frumos pe care cu toţii îl avem şi de care ar trebui să ne bucurăm.

2.  Cum ţi-ai descoperit pasiunea pentru sport?

Pasiunea mea este mai mult pentru un stil de viaţă sănătos.

La început am plecat pe acest drum din dorința de arăta mai bine, trendul de a merge la sală. Apoi după ce am încercat şi aflat mai multe despre cât de bine te poţi simți după ce eşti activ sau mănânci sănătos, nu a mai existat altă alternativa.  Pentru mine este ceva natural, este rutina mea de zi cu zi, şi doar ideea de a fi inactiv şi a mânca nesănătos mă obosește.

3.  Cat de des faci sport şi care e sportul tău preferat?

Încerc să fiu zilnic activă. Când nu ajung la sală, practic yoga acasă sau alerg în parc. În ultimul an de când practic yoga constant, rutina mea de sport s-a schimbat puţin. Asta pentru că practic yoga aproape zilnic. Este un timp dedicat mie în care descopăr lucruri noi şi mă dezvolt, atât fizic cât şi psihic.

La sală merg însă cam de 3-4 ori pe săptămână, unde alerg, particip la clase de yoga şi mă antrenez câteodată şi în gym (interval functional training).

Pentru mine. este foarte important să mă antrenez de cel puţin 4 ori pe săptămână. Un astfel de program oferă atât rezultate fizice, cât şi mentale. Faptul că urmez această rutină şi în sport, la fel ca în dietă, mă ajută să fiu happy&content with myself.

img_97364.  Ce găsim la tine în frigider? Mănănci dulciuri? 

Gătesc de la zero totul, într-un mod sănătos cu ingrediente curate şi de calitate. De aceea, la mine în frigider sau în cămară vei găsi multe ingrediente de bază, cum sunt quinoa, paste din hrişcă, năut, linte, spanac, rucola, avocado, seminţe, nuci, fructe etc.  Dulciuri mănânc rar şi raw, pe care ori le prepar eu (ciocolată neagră cu migdale sau îngheţată vegană) sau le cumpăr de la magazine bio, cum ar fi raw-bars sau alte healthy snacks.

5.  Ce părere ai despre tratamentele corporale? Eşti de accord că multe dintre ele sunt doar păcăleli?

Nu am încercat foarte multe tratamente corporale. De aceea, nu mă pot pronunţa cât de eficiente sunt unele sau nu. Însă la Noblezza, am încercat Crio-CoolTech pentru zona coapselor şi m-am bucurat de un tratament non-invaziv cu rezultate vizibile şi de durată.

6.  De ce îţi place Crio-CoolTech şi de ce ai ales Noblezza? Ce alte tratamente ai mai incercat şi ţi-au plăcut?

Îmi place Noblezza pentru abordarea friendly, tehnologia performantă, profesionalismul staff-ului şi rezultatele tratamentelor pe care le-am încercat. Am ales să folosesc Crio-CoolTech în zona coapselor şi a genunchilor, unde conformaţia corpului meu nu mă ajută. Am mai încercat şi masajul Vela Shape II pentru îmbunătăţirea circulaţiei şi a aspectului pielii, stimularea drenajului limfatic şi eliminarea toxinelor. Însă aceste tratamente trebuie să fie integrate într-un stil de viaţă sănătos, susţinut constant prin activitate fizică şi alimentaţie curată şi echilibrată.

7.  Care e secretul unei siluete armonioase?

Sport, alimentaţie echilibrată şi multă iubire. 🙂

8.  Dacă o persoană care se confruntă cu probleme cu greutatea, ţi-ar cere un sfat, ce i-ai recomanda să facă? 

Să îşi analizeze puţin stilul de viaţă şi pas cu pas să introducă obiceiuri sănătoase, iar pe cele dăunătoare să le schimbe cu unele benefice corpului şi  minţii. Să fie activă zilnic, să aibă o alimentaţie echilibrată şi curată, şi să nu facă excese. Normalitatea pe care ar trebui să o trăim cu toţii este cea sănătoasă. Cu siguranţă, trebuie să ne îngăduim să trişăm din când în când şi să ne răsfăţăm cu ceva “nesănătos” sau “interzis”. Însă aceste abateri de la normalitatea noastră sănătoase să fie făcute conştient, din proprie iniţiativă, nu pe fond de stres sau slăbiciune. Rutina ar trebui să includă alegeri sănătoase .

Oferte remodelare corporala

Abdomen plat. Zero efort. Include 2 şedinţe de Crio-CoolTech şi 4 şedinţe de Vela Shape II. Programul a fost special conceput pentru a elimina grăsimea nedorită de pe burtică şi de pe flancuri. Preţ: 2440 lei

Cui i se potriveşte: Tututor mămicilor, care vor să îşi revină în formă după sarcină, celor care vor să îşi remodeleze silueta sau să scape de centimetrii inestetici pe care nu i-au învins nici prin sport.

***Crio-CoolTech este singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără a implica însă anestezie generală sau timp de recuperare. Pentru a îndepărta stratul încăpăţânat de grăsime, aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, acesta fiind apoi metabolizat şi eliminat. Rezultatele se văd de la prima şedinţă.

***Vela Shape II este metoda numărul unu în lume pentru prevenirea şi tratarea celulitei, remodelare corporală, dar şi pentru a reda fermitate pielii.

Cu mai multe detalii  și pentru programări, te invităm să ne contactezi la nr. de telefon: 40 723 679 966.

Oferte tratamente faciale

Vârsta Ta. Secretul tău & terapiile noastre. Include o şedinţă de Hydrafacial, 3 fiole de Intraceuticals şi 3 şedinţe de Viva Lifting. Preţ: 2000 lei

Cui i se potriveşte: Tuturor celor care au tenul încărcat şi predispus la coşuri sau se confruntă cu piele flască şi riduri. Pachetul este ideal pentru a curăţa pielea, a o hidrata în profunzime, şi previne de asemenea îmbătrânirea feţei. Curăţare, hidratare şi efect de lifting instant!

***Hydrafacial este un tratament de curăţare al feţei de ultimă generaţie, care curăţă, exfoliază şi îndepărtează punctele negre fără să lezeze pielea întrucât punctele negre nu scoase cu mâna aşa cum se întâmplă în cazul metodei clasice. În plus, are rol hidratant şi antioxidant.

***Intraceuticals reface nivelul optim de hidratare al tenului, acţionând din interior. Pielea devine luminoasă şi străluceşte de sănătate.

***Viva Lifting este extrem de utilă pentru repararea pielii după vacanţă, când am zăbovit sub soare. Terapia reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu-principalele zone afectate de fotoîmbătrânire, dar şi cele mai expuse la soare pe timpul verii. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate pielii flasce şi reconturează linia bărbiei. Deloc dureroasă, o şedinţă Viva Lifting este total non invazivă, nu necesită timp de recuparare şi oferă rezultate extrem de rapide.

Cu mai multe detalii  și pentru programări, te invităm să ne contactezi la nr. de telefon: 40 723 679 966.

Oferta epilare definitiva laser

Start thinking laser, baby! Dacă alegi acest pachet, plăteşti 3 şedinţe de epilare definitivă cu laser pe orice zonă a corpului îţi doreşti, şi primeşti 3 şedinţe gratuite pentru aceeaşi zonă. Practic, plăteşti 3 şedinţe şi beneficiezi de 6.

Cui i se potriveşte: Tuturor celor care sunt prea ocupaţi ca să piardă vremea epilându-se sau să se confrunte cu fire de păr crescute pe sub piele sau iritaţii provocate de metodele tradiţionale.

***Epilarea definitivă cu laser este cea mai nouă şi mai performantă tehnologie de laser medical. De asemenea, aparatul Primelase este singurul aparat care ne permite să lucrăm şi pe pielea bronzată şi singurul capabil să facă firele de păr să pocnească şi să iasă din piele în timpul şedinţei. În plus, sistemul Crystal Freeze de răcire a pielii reduce senzaţia de durere şi asigură un tratament confortabil.

Mai multe detalii poți afla de pe pagina tratamentului de epilare definitiva cu Dioda PrimeLase și la nr. de telefon: 40 723 679 966.

Interviurile Noblezza: dr. Oana Cuzino

De-a lungul celor 7 ani, de la lansare si pana acum, Noblezza Beauty Clinique s-a demonstrat a fi aliatul de nadejde al tuturor celor care isi doresc solutii sigure, eficiente si cu rezultate rapide in materie de remodelare corporala, anti-aging, skincare sau epilare definitiva. Incepand cu aceasta luna, vrem sa fim si mai aproape de voi. Tocmai de aceea, ne-am decis sa incepem o serie de interviuri inspirationale cu femei puternice, care ne-au trecut pragul si care au fost deschise in a impartasi cititorilor nostri cum se mentin in forma, ce mananca sau cum isi gasesc timp pentru ele. Oana Cuzino ne-a facut onoarea de a ne raspunde prima la intrebari. Si deja, chiar si noi ne-am propus sa ii urmam sfaturile. Disciplina, echilibrul si stima de sine sunt cuvintele cheie.

Noblezza: Cat de mult conteaza aspectul fizic in zilele noastre?

Oana Cuzino: Este stiut ca aspectul nostru fizic ar trebui sa se incadreze in anumite tipare sociale, universal acceptate. Din punctul meu de vedere, ca medic, aspectul fizic conteaza atat timp cat denota respect fata de sine, fata de starea ta proprie de sanatate, fizica si mentala, cat timp sugereaza echilibru emotional. Cred ca social vorbind, nu creezi impresia dorita nici daca te neglijezi, nici daca dovedesti o grija excesiva, ca si cum asta ar fi singura ta preocupare.

Noblezza: Cat de des faci sport si care e sportul tau preferat?

Oana Cuzino: Cam de trei ori pe saptamana, aloc o ora miscarii. De regula, practic pilates, dar vara aceasta l-am mai completat sau inlocuit pe alocuri cu diverse activitati outdoor, cum ar fi padelul – o combinatie de tenis si squash, dar si cu inotul.

Noblezza: Ce gasim la tine in frigider? Mananci dulciuri?

Oana Cuzino: In general ma aprovizionez cu multe salate si legume diverse, rosii romanesti, ardei, castraveti, dar si peste, fructe de mare, lactate sanatoase( iaurt kefir, sana si branzeturi). Mananc si dulciuri ocazional si prefer sa-mi iau “zaharul” din fructe, mere, pepene sau struguri negri ( preferatii mei) pentru ca vin la pachet cu vitamine, minerale si multi antioxidanti valorosi.

Noblezza: Ce parere ai despre tratamentele corporale?

Oana Cuzino: Le consider esentiale in demersurile de tonifiere a pielii, prevenirea si combaterea celuliltei, bineinteles alaturi de sport, dieta echilibrata si hidratare.

Noblezza: Crezi ca ne ajuta in procesul de remodelare corporala?

Oana Cuzino: Multe dintre terapiile corporale sunt derivate din clasicul masaj cu efecte atat de benefice dovedite de mii de ani, pentru piele si sanatate. In multe terapii corporale de remodelare se mentin aceleasi principia si urmaresc intensificarea circulatiei sangvine, drenajul limfatic, precum si stimularea microcirculatiei si regenerarii la nivel cutanat si muscular, cu eliminarea grasimii subcutanate in exces.

Noblezza: Care e secretul unei siluete armonioase? 

Oana Cuzino: Secretul este autopretuirea: ai grija de igiena ta, de ingrijirea si hidratarea de baza, interna si cutanata, la ce anume consumi, cat timp aloci sportului, relaxarii, ingrijirii specifice daca este cazul, dar bineinteles si somnului si odihnei.

Noblezza: Daca o persoana care se confrunta cu probleme cu greutatea, ti-ar cere un sfat, ce i-ai recomanda sa faca?

Oana Cuzino: Dieta care functioneza garantat nu este cea strict “de slabire”, ci una dedicate schimbarii profunde a viziunii in ceea ce priveste hrana, in sensul inceperii unei vieti sanatoase. Cand pornesti pe acest drum, miza nu este atat lupta in sine cu kilogramele in plus( proces care se va intampla cu siguranta)  cat dorinta ta sincera de a deveni un om care se hraneste mai sanatos,care face miscare, cu o silueta armonioasa si o stare de mai bine.

Noblezza: Ai un program foarte incarcat. Cum reusesti sa iti faci timp si pentru tine?

Oana Cuzino: O ora jumatate pe zi o dedic fie sportului, fie  ingrijirii specifice. Le trec in agenda zilnica si le programez din timp, chiar cu o saptamna inainte, plasandu-le asadar pe un loc la fel de important ca si o alta activitate, cum ar fi cele profesionale, de exemplu. Cand esti bine organizat gasesti timpul si confortul de a le rezolva petoate, indiferent cat esti de solicitat.

Tratamentele Noblezza, scumpe sau la pretul corect?

De ce sunt terapiile medicale de remodelare corporala si anti-aging mai scumpe decat metodele clasice de tratament?

Întrucât în România, la Noblezza sunt disponibile de puţin timp terapiile medicale care peste hotare au revoluţionat industria de remodelare corporală şi anti-aging, e absolut normal ca prima reacţie a celor care află de acestea să se întrebe cât costă şi dacă preţul este mai mare decât al metodelor clasice.

Andreea Suciu, managerul Noblezza Beauty Clinique e azi guest editor-ul nostru pe blog şi ne explică de ce comparaţia este din start greşită.

Viva Lifting – terapia care recontureaza ovalul fetei si are efect instant de lifting

Înainte să plece în vacanţă, Raluca Mureşan, travel blogger www.ralucalatoreste.ro a încercat terapia Viva Lifting. Dincolo de efectul imediat de lifting, tratamentul ajută pielea să îşi activeze un scut natural de protecţie împotriva razelor UV, protejându-te împotriva apariţiei ridurilor şi a îmbătrânirii premature. Asta nu înseamnă că atunci când leneveşti pe plajă, nu mai ai nevoie de creme cu SPF.

Rezultatul a peste 10 ani de cercetări la care au colaborat cei mai cunoscuţi esteticieni din lume, Venus Viva este un aparat prevăzut cu două aplicatoare. Unul dintre acestea este conceput special pentru tratarea vergeturilor şi a imperfecţiunilor pielii, a porilor dilataţi şi a cicatricilor post-acneice. Iar celălalt este folosit pentru un efect de lifting imediat, total noninvaziv.

 Numită Viva Lifting, terapia reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu-principalele zone afectate de fotoîmbătrânire, dar şi cele mai expuse la soare pe timpul verii. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate  pielii flasce şi reconturează linia bărbiei. Deloc dureroasă, o şedinţă Viva Lifting este total non invazivă, nu necesită timp de recuparare şi oferă rezultate extrem de rapide.

Cum funcţionează: Eficienţa terapiei se datorează tehnologiei de ultimă generaţie pe bază de radiofrecvenţă multipolară. Aceasta permite accelerarea procesului natural de regenerare a celulelor din derm. Iar celule care apar în urma acestui tip de terapie electromagnetică vor sintetiza colagen şi elastină, esenţiale în menţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii.

Ce e nou: Diferenţa faţă de alte aparate similare de pe piaţă este că Viva Lifting reuşeşte în doar un minut să încălzească ţesutul în profunzime, accelerând astfel sintetizarea colagenului şi a elastinei. În plus, combină radiofrecvenţa multipolară cu pulsul magnetic.

Hydrafacial: tratamentul de curatare al tenului care nu necesita extragerea punctelor negre manual

HydraFacial reprezintă cea mai nouă şi avansată tehnologie americană de curăţare facială şi regenerare a pielii. Datorită rezultatelor obţinute rapide şi non-invaziv, tratamentul revoluţionează pur şi simplu industria de skincare. Pielea rămâne perfect curată, luminoasă şi hidratată.

6tratamente_faciale_fabulous_muses_clinica_estetica_tratament_antiimbatranire_noblezza_bucuresti-1-2048x1463

Cum funcţionează:  Aşa cum indică şi numele, HydraFacial este o tehnologie care se bazează pe folosirea soluţiilor de hidratare cu antioxidanţi. Este singurul echipament de hidrodermabraziune, care îmbină în cadrul aceleiaşi şedinţe de tratament curăţarea, exfolierea, extracţia punctelor negre, hidratarea şi protecţia oferită de anti-oxidanţi introduşi în piele la finalul terapiei.

Ce e nou: Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, punctele negre nu sunt extrase manual, evitându-se astfel lezarea pielii aşa cum se întâmplă în cazul tratamentelor faciale clasice. În plus, este singurul tratament de curăţare a tenului, care este atât de complex, foarte rapid şi pe care îl poţi face în orice moment al zilei.

Testimonial Diana Enciu şi Alina Tănasă, fashion bloggers www.fabulousmuses.net : „Pentru că problemele cu tenul nu ne dădeau pace, primele noastre experienţe la Noblezza Beauty Clinique au început cu tratamentele faciale, pe care le-am testat rând pe rând, întocmai schemei de tratament recomandate.

Hydrafacial – ultra popular şi folosit de toate vedetele, este un tratamente care le face cam pe toate: curăţare, exfoliere, extracţia punctelor negre, hidratare, o piele mai curată şi care elimină liniile fine, porii măriţi şi congestionaţi, semnele de acnee, hiperpigmentaţia şi petele generate de vârstă. La final, tenul este mult mai ferm.  (da, asa e, este testat)!!!”

Cum scapi de celulita si de grasimea localizata cu ajutorul tratamentului Crio-CoolTech

Cu excepţia lipoaspiraţiei, nu există nicio altă metodă pe piaţă la fel de eficientă aşa cum e Crio-CoolTech în a distruge grăsimea încăpăţânată de pe coapse, braţe sau abdomen (despre care ştim prea bine că nu dispare nici atunci când facem sport cu regularitate). Marele avantaj al acestei terapii este că nu necesită anestezie generală, internare sau timp de recuperare. În plus, rezultatele se văd de la prima şedinţă. Diferenţa o poţi remarca măsurând zona tratată cu centimetrul. Efectele sunt însă din ce în ce mai vizibile pe parcurs, de la o săptămână la alta. Să luăm în calcul că o zonă poate fi tratată o singură dată la 2 luni de zile – ceea ce înseamnă că terapia continuă să acţioneze între şedinţe.

Raluca Mureşan, blogger de turism, care scrie pe www.ralucalatoreste.ro, ne-a trecut pragul de curând şi a surprins experienţa sa într-un video. 

Cum funcţionează: Crio-Cooltech este un tratament non-invaziv, care foloseşte o tehnologie performantă, care îngheaţă pur şi simplu grăsimea în exces de pe zona tratată. Odată aplicat dispozitivul pe abdomen, coapse etc, acesta strânge ca un vacuum stratul de grăsime nedorit şi îl îngheaţă în mai puţin de un minut la la -8 grade Celsius. Astfel, celule grase sunt distruse, fiind mai apoi eliminate în mod natural.

Cu ce e diferit Crio-CoolTech de alte aparate: Crio-CoolTech este singurul aparat care răceşte până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de disconfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor concurente, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute, şi care sunt extrem de dureroase. În plus, e prevăzut cu mini aplicatori, special concepuţi pentru îndepărtarea grăsimii din zona genuchilor, braţelor, coapselor sau zona lombară.

De câte şedinţe e nevoie:  maximum 3 şedinţe pe o zonă. În  aceeaşi zonă, şedinţa mai poate fi repetată la un interval de două luni.

Durata: 70 de minute

Preţ : Te poţi număra printre primele 30 de persoane, cărora le-am pregătit un preţ special, de 600 lei/şedinţă. Pentru mai multe detalii despre Crio-CoolTech şi programări, sună-ne la numărul 40 723 679 966.