Cel mai nou secret al tineretii masculine: terapiile medicale neinvazive

Cel mai nou secret al tineretii masculine: terapiile medicale neinvazive

Te intereseaza sanatatea corpului tau? Esti preocupat de felul in care arati? Te asteptam la Noblezza Beauty Clinique, cu tratamente faciale si corporale adaptate nevoilor si asteptarilor pe care le are un barbat activ. Vei arata si te vei simti fizic si psihic mai bine, adaugand terapiile noastre specializate stilului tau de viata!

noblezza barbati collageStim ca sanatatea si aspectul fizic sunt capitole care te intereseaza. Tratamentele Noblezza tin cont de nevoile pe care barbatul modern le are zi de zi. Conditia fizica, somnul odihnitor, apetitul in parametri normali, sanatatea pielii si a musculaturii si recuperarea in urma activitatilor sportive te vor ajuta sa ai o calitate a vietii exceptionala.

Estetica faciala si corporala sunt la fel de importante precum sanatatea, iar la Noblezza Beauty Clinique, acestea merg mana in mana!

Iti prezentam cele 5 terapii special concepute pentru tine, pe care le gasesti in paginile de tratamente, cu oferte tentante. Sanatatea, frumusetea si relaxarea incep acum!

Venus Viva – Cel mai nou si inovator tratament din grila de estetica faciala si corporala Noblezza iti va oferi nu doar pielea sanatoasa si neteda la care visai de multi ani, ci si mai multa incredere in tine! Toate variantele de terapie Venus Viva au rezultate imediate si de lunga durata, care in trecut nu erau posibile. (Afla mai multe despre Venus Viva).


CrioFacial –
Toaletarea bărbii, expunerea feței la factorii externi și înaintarea în vârstă afectează, în timp, aspectul tenului tau. Tratamentul Crio Facial, este o metodă revoluționară de meținere naturală a tinereții pielii și, totodată, singurul tratament care reduce vârsta biologică a tenului unui bărbat. (Afla mai multe despre CrioFacial).

HydraFacial – reprezintă cea mai recentă și avansată tehnologie de curățare facială și regenerare a pielii, ideală pentru un aspect îngrijit și luminat al feței tale! Tratamentul revoluționează prin rezultatele rapide, îndelung eficiente și total neinvazive. (Afla mai multe despre HydraFacial).

Criosauna – un restart incredibil al sanatatii si frumusetii organismului tau! Beneficiile criosaunei, cea mai veche terapie prin expunerea trupului la frig, frecventată, sub diverse forme, de popoare din întreaga lume. De această dată, însă, terapia este adaptată și perfecționată, ședințele, ce durează doar 3 minute, derulându-se în cadru modern, protejat și reconfortant. (Afla mai multe despre  Criosauna).

Crio-CoolTech – Pentru ca și bărbații au probleme cu tesutul adipos, mai ales in zona abdomenului! Crio-CoolTech, tratamentul vedetă al ultimilor  ani în țară și la nivel mondial, adus în România în premieră de Noblezza Beauty Clinique, este ideal pentru a scapa de aceasta problema! (Afla mai multe despre Crio-CoolTech).

Ca de fiecare data, iti amintim cat de important este sa iti ingrijesti sanatatea simodul in care arati, pentru a beneficia de frumusetea naturala cat mai mult timp!

PROGRAMARI:

Telefon: +40 723 679 966
+40 743 125 611
Email: beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
Program:
Luni – Vineri: 10.00 – 21.00
Sambata – Duminica: Inchis

Parerea ta despre Cel mai nou secret al tineretii masculine: terapiile medicale neinvazive

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis