Ten intinerit, abdomen plat & piele fina cu Ofertele Toamnei

Ten intinerit, abdomen plat & piele fina cu Ofertele Toamnei

Astazi e prima zi din luna septembrie. In loc sa fim melancolici ca se termina vara, am profitat de vacanta ca sa cream oferte noi, personalizate nevoilor si dorintelor tale. Astfel, Ofertele Toamnei au racorit preturile celor mai dorite tratamente. Ne dedicam (si) in acest sezon tenului, fermitatii corporale prin lupta permanenta cu celulita si grasimea, precum si obtinerii unei pieli fine, definitiv, gratie tehnologiei Dioda Laser. 

Nu uita, esti frumoasa deja! Noi te ajutam doar sa te simti si mai confortabil in pielea ta. In plus, chiar si cele mai frumoase femei din Romania au aceleasi visuri, pentru care au intrat in familia Noblezza. Modelele Alice Peneaca, Alina Puscau si Gabriela Iliescu au testat deja si apreciaza tehnologiile moderne, minimum invazive si atestate medical cu care te asteptam si pe tine la Noblezza Beauty Clinique!

Iata cele 5 Oferte ale Toamnei pe care ti le-am pregatit, inspirati de cele 3 frumoase!

1.Super skincare for super women

IMG_2688

Include 1 şedinţă Hydrafacial, 3 fiole de Intraceuticals şi 3 şedinţe de Viva Lifting

Preţ: 1900 lei

Te-ai întors din vacanţă şi îţi simţi pielea uscată, încărcată cu puncte negre şi lipsite de strălucire? Ai constatat şi că ridurile sunt mai vizibile? E timpul pentru un program intensiv de curăţare, hidratare şi anti-aging.

*Hydrafacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea pielii, exfolierea, extracția punctelor negre şi eliminarea excesului de sebum, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. La final, tenul devine curat şi strălucitor.

*Intraceuticals îi conferă tenului prin infuzia de acid hialuronic, vitamine şi antioxidanţi o hidratare intensivă.

*Viva Lifting reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu, contracarând îmbătrânirea produsă de soare. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate  pielii flasce şi reconturează linia bărbiei.

2.SLIM FOR GOOD

IMG_2649

Include 3 şedinţe Crio-Cooltech

Preţ:1490 lei

Elimină grăsimea nedorită de pe abdomen, picioare, genunchi, braţe sau linia de la sutien în cel mai uşor mod cu putinţă!

***Crio-cooltech este singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără a implica însă anestezie generală sau timp de recuperare. Pentru a îndepărta stratul încăpăţânat de grăsime de pe abdomen, picioare, genunchi, braţe sau linia de la sutien, aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, acesta fiind apoi metabolizat şi eliminat. Rezultatele obtinute prin criogenare se văd de la prima şedinţă.

3.SEXY LEGS

IMG_2768

Include 6 şedinţe de epilare definitiva cu laser pentru îndepărtarea părului de pe picioare.

Preţ: 2990 lei

***Epilarea definitivă cu laser este cea mai nouă şi mai performantă tehnologie de laser medical. De asemenea, aparatul Primelase este singurul aparat care ne permite să lucrăm şi pe pielea bronzată şi singurul capabil să facă firele de păr să pocnească şi să iasă din piele în timpul şedinţei. În plus, sistemul Crystal Freeze de răcire a pielii reduce senzaţia de durere şi asigură un tratament confortabil.

4.START THINKING LASER, BABY!

IMG_9958

Include 6 şedinţe de epilare definitivă cu laser pentru inghinal

Preţ: 1080 lei

***Epilarea definitivă cu laser este cea mai nouă şi mai performantă tehnologie de laser medical. De asemenea, aparatul Primelase este singurul aparat care ne permite să lucrăm şi pe pielea bronzată şi singurul capabil să facă firele de păr să pocnească şi să iasă din piele în timpul şedinţei. În plus, sistemul Crystal Freeze de răcire a pielii reduce senzaţia de durere şi asigură un tratament confortabil.

5.ADIO CELULITĂ! ADIO CENTIMETRI NEDORIŢI!

IMG_1269

PROGRAM PERSONALIZAT DE REMODELARE CORPORALĂ

Include: 12 şedinţe de Vela Shape (zona mare*) şi 2 şedinţe de Crio-Cooltech

Preţ: 3500 lei

Cele mai eficiente programe de remodelare corporală sunt personalizate. Astfel, în funcţie de obiective, tratamentele din acest pachet se pot combina pentru a remodela diverse zone ale corpului de care eşti nemulţumită. Împreună cu terapeutul, vei decide ce zone lucrezi.

!O şedinţă de Vela Shape II este atribuită unei singure zone mari (coapse faţă SAU coapse spate SAU fese SAU abdomen). Dacă vrei să lucrezi coapse faţă, coapse spate, fese şi abdomen în aceeaşi zi, vei consuma 4 şedinţe.

***Crio-cooltech este singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără a implica însă anestezie generală sau timp de recuperare. Pentru a îndepărta stratul încăpăţânat de grăsime de pe abdomen, picioare, genunchi, braţe sau linia de la sutien, aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, acesta fiind apoi metabolizat şi eliminat. Rezultatele se văd de la prima şedinţă.

***Vela Shape II este metoda numărul unu în lume pentru prevenirea şi tratarea celulitei, remodelare corporală, dar şi pentru a reda fermitate pielii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parerea ta despre Ten intinerit, abdomen plat & piele fina cu Ofertele Toamnei

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis