Cum scapi de celulita si de grasimea localizata cu ajutorul tratamentului Crio-CoolTech

Cum scapi de celulita si de grasimea localizata cu ajutorul tratamentului Crio-CoolTech

Cu excepţia lipoaspiraţiei, nu există nicio altă metodă pe piaţă la fel de eficientă aşa cum e Crio-CoolTech în a distruge grăsimea încăpăţânată de pe coapse, braţe sau abdomen (despre care ştim prea bine că nu dispare nici atunci când facem sport cu regularitate). Marele avantaj al acestei terapii este că nu necesită anestezie generală, internare sau timp de recuperare. În plus, rezultatele se văd de la prima şedinţă. Diferenţa o poţi remarca măsurând zona tratată cu centimetrul. Efectele sunt însă din ce în ce mai vizibile pe parcurs, de la o săptămână la alta. Să luăm în calcul că o zonă poate fi tratată o singură dată la 2 luni de zile – ceea ce înseamnă că terapia continuă să acţioneze între şedinţe.

Raluca Mureşan, blogger de turism, care scrie pe www.ralucalatoreste.ro, ne-a trecut pragul de curând şi a surprins experienţa sa într-un video. 

Cum funcţionează: Crio-Cooltech este un tratament non-invaziv, care foloseşte o tehnologie performantă, care îngheaţă pur şi simplu grăsimea în exces de pe zona tratată. Odată aplicat dispozitivul pe abdomen, coapse etc, acesta strânge ca un vacuum stratul de grăsime nedorit şi îl îngheaţă în mai puţin de un minut la la -8 grade Celsius. Astfel, celule grase sunt distruse, fiind mai apoi eliminate în mod natural.

Cu ce e diferit Crio-CoolTech de alte aparate: Crio-CoolTech este singurul aparat care răceşte până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de disconfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor concurente, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute, şi care sunt extrem de dureroase. În plus, e prevăzut cu mini aplicatori, special concepuţi pentru îndepărtarea grăsimii din zona genuchilor, braţelor, coapselor sau zona lombară.

De câte şedinţe e nevoie:  maximum 3 şedinţe pe o zonă. În  aceeaşi zonă, şedinţa mai poate fi repetată la un interval de două luni.

Durata: 70 de minute

Preţ : Te poţi număra printre primele 30 de persoane, cărora le-am pregătit un preţ special, de 600 lei/şedinţă. Pentru mai multe detalii despre Crio-CoolTech şi programări, sună-ne la numărul 40 723 679 966.

Parerea ta despre Cum scapi de celulita si de grasimea localizata cu ajutorul tratamentului Crio-CoolTech

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis