Este epilarea definitivă cu laser prea scumpă?

Este epilarea definitivă cu laser prea scumpă?

Bianca Nuţu, beauty writer pentru www.biancanutu.com și pentru www.alistmagazine.ro by Andreea Esca ne-a trecut de curând pragul şi ne-a povestit că multor femei tratamentele de înfrumuseţare li se par inaccesibile, întrucât sunt extrem de scumpe. Andreea Suciu, manager-ul Noblezza Beauty Clinique i-a demonstrat Biancăi pas cu pas de ce această părere este nefondată, astfel încât deşi preţul pare foarte mare, în realitate nu este deloc aşa.  Şi pentru că informaţiile ni s-au părut utile şi pentru cititoarele noastre, am rugat-o pe Andreea să ne explice şi aici care este, de altfel, adevărul.

„Încă de la lansarea clinicii, am investit mult în aparate medicale, care să aibă toate aprobările necesare, să fie perfect sigure şi să nu pună sănătatea niciunei cliente în pericol. Pe piaţă, la fel ca în industria modei, există multe aparate contrafăcute, aduse din China, şi preţurile sunt incredibil de mici. Un preţ mic ar trebui să fie un semnal de alarmă, în cazul unui aparat medical, care asigură rezultate de la prima şedinţă şi un tratament complet non-invaziv.

În al doilea rând, în preţurile pe care noi le practicăm la Noblezza se reflectă atât confortul şi tehnologia de ultimă oră, dar şi experienţa specialiştilor noştri. Specialiştii noştri sunt pregătiţi (în majoritatea cazurilor și aparatelor, vorbim despre cursuri în străinătate) direct de către doctorii care au creat sau/și făcut studii pe aparate. Aşadar, au învăţat de la cei mai buni experţi cum să personalizeze un protocol de tratament astfel încât clientul să aibă cele mai bune rezultate.

De cele mai multe ori când fac comparaţii între preţurile diverselor terapii disponibile pe piaţă, clienții riscă să omită câteva detalii importante.

De exemplu, atunci când vine vorba de epilare cu diodă laser, e greşit să compari această metodă cu epilarea cu ceară sau cea cu IPL, care oferă oricum rezultate foarte slabe. Dacă stai să faci un calcul simplu, remarci că un pachet full body (8 şedinţe pentru picioare, 8 pentru braţe, 8 pentru axilă, 8 pentru inghinal şi 8 pentru zona feţei) care costă 7.670 lei (redus în perioada verii de la 22.080 lei, şi de care poţi beneficia dacă vii cu o prietenă, astfel încât fiecare are parte de 4 şedinţe full body) nu este deloc scump pentru că:

  • Epilarea definitivă cu diodă laser este cea mai avansată tehnologie laser, fiind singurul aparat de pe piaţă care face firele să pocnească şi să iasă din piele încă din timpul priemei şedinţe. În acelaşi timp, este extrem de blând cu pielea.
  • Este tehnologie medicală, este testată şi este extrem de sigură.
  • Este singurul laser care ne permite să facem şedinţele şi vara, ceea ce înseamnă că poate fi folosit şi pe pielea bronzată.
  • Un tratament complet constă în 6 şedinţe, care se întind pe o perioadă de un an şi jumătate, în urma căruia 90 % din firele de păr dispar şi scăpăm de grija epilatului, de foliculită şi de eterna problema că nu poţi merge la piscină sau la mare oricând pentru că trebuie să aştepţi să îţi crească părul ca să îl poţi epila cu ceară.
  • Este necesară o singură şedinţă de întreţinere pe an.
  • Epilarea cu diodă laser este o investiţie. La un calcul simplu, pe care cu siguranță nu multă lume îl face, pe un epilat cu ceară (picioare, braţe, axilă, inghinal, faţă), cheltuim pe an, la un salon cu prețuri medii, în jur de 3.000 de lei, fără ca rădăcina firului de păr să fie distrusă. În schimb, ne confruntăm cu fire crescute pe sub piele (foliculită), cu bubiţe şi roşeaţă. Pe termen lung, laserul este o opțiune mai ieftină şi cu rezultate de durată.

Aşadar, să compari preţurile cu cele de la IPL este din start o comparaţie greşită întrucât este o diferenţă uriaşă de tehnologie. În cazul epilării IPL, sunt necesare 8-10 şedinţe pentru un rezultat de maximum 60-70 % dispariţie a firelor de păr. În plus, necesită  2 şedinţe de întreţinere pe an.”, a mai explicat Andreea.

Concluzia este că beneficiile epilării definitive cu Dioda PrimeLase nu pot fi combătute și comparate cu nicio altă metodă de epilare clasică sau modernă. Ca să sintetizăm, argumentele care avantajează tipul de epilare inovator pe care îl avem la dispoziție la Noblezza Beauty Clinique vin din mai multe zone: medicală (epilare fără complicații, aparatură atestată medical la nivel mondial, fără să afecteze țesutul, vindecă foliculita), estetică (pielea rămâne fină și sănătoasă, fără inesteticele fire crescute pe sub tegument), pragmatic din punct de vedere temporal (durează mai puțin, tratamentul se aplică în orice sezon) și al costurilor (calculul pe care îl poți face și tu te va convinge că prețul ofertelor shave no more! disponibile vara aceasta merită investiția).

Parerea ta despre Este epilarea definitivă cu laser prea scumpă?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis