Category: Food & Drink

Crioterapia – secretul frumusetii Ancai Bucur, Miss Fitness Universe

Anca Bucur – Miss Fitness Universe – ne-a vizitat prima data la finalul verii, cand a hotarat sa adauge, sportului si dietei sanatoase, tratamentele crio. In topul preferintelor ei este criosauna, tratament pe care il urmeaza frecvent.

12112112_926606887408787_7560500716632409702_nAsa cum probabil stiti, Anca Bucur este un cunoscut instructor de aerobic si cycling la o sala renumita din Bucuresti. A inceput sa faca miscare la varsta de 3 ani, facand parte chiar din Lotul National de Gimnastica Aerobica, unde a avut rezultate atat la nivel national cat si mondial. Gratie seriozitatii si ambitiei, ea a castigat de doua ori titlul Miss Fitness Universe. In 2015, anca va reprezenta din nou Romania, participand la competitia din Las Vegas, in perioada 19-21 noiembrie.

Anca Bucur este, nu de multa vreme, si sotie. Pentru ea, casatoria a fost ca o binecuvantare pe care a primit-o. Anca spune ca succesul vietii in doi este comunicarea: „Sotul meu ma sprijina in ceea ce fac, comunicam foarte bine si ne sustinem reciproc.  Daca pot sa spun ca s-a schimbat ceva, este faptul ca acum sunt mai completa si ca am alaturi cel mai bun prieten zi de zi.” (sursa: csid.ro).

11898603_903651729704303_4309018963865767959_nAnca Bucur a dezvaluit cum arata o zi din viata ei, dar si cum se pregateste pentru noul concurs de frumusete, pentru csid.ro: „Ma trezesc zilnic la dimineata si primul lucru pe care il fac este sa beau un pahar cu apa si sa zambesc. In general imi incep prima clasa de aerobic, la ora 7. Aproximativ 5 ore pe zi le petrec in salile de sport alaturi de iubitorii de sport si voie buna. Ma incarca sa vad evolutia acestora zi de zi. Imi place foarte mult ceea ce fac, de aceea exista, satisfactie si putere de munca.

In unele zile, am timp sa ma ocup mai mult de mine si fac terapii neinvazive. Ma energizeaza foarte mult terapiile cu frig si ma bucur ca au ajuns si la noi in tara si poate avea oricine acces la ele.

Timpul liber mi-l petrec cu sotul, prietenii. Asta se intampla mai mult in weekenduri. Imi place sa citesc, sa ma plimb, sa ne uitam la filme. Lucrurile simple si petrecute alaturi de cei dragi ma fac fericita.

Ma las pe mana tehnologiei care complementeaza mancatul sanatos si miscarea, iar specialistele de la Noblezza Beauty Clinique (www.noblezza.ro) fac o treaba excelenta. Pot să recomand oricand, la orice ora, terapiile cu frig – criosauna, criobody, crio cooltech – dar si tratamente precum hidrafacialul sau radiofrecventa. Asadar, pregatirea mea consta intr-un mix intre disciplina, consecventa si tehnologie avansata neinvaziva.”