Hydrafacial: tratamentul de curatare al tenului care nu necesita extragerea punctelor negre manual

Hydrafacial: tratamentul de curatare al tenului care nu necesita extragerea punctelor negre manual

HydraFacial reprezintă cea mai nouă şi avansată tehnologie americană de curăţare facială şi regenerare a pielii. Datorită rezultatelor obţinute rapide şi non-invaziv, tratamentul revoluţionează pur şi simplu industria de skincare. Pielea rămâne perfect curată, luminoasă şi hidratată.

6tratamente_faciale_fabulous_muses_clinica_estetica_tratament_antiimbatranire_noblezza_bucuresti-1-2048x1463

Cum funcţionează:  Aşa cum indică şi numele, HydraFacial este o tehnologie care se bazează pe folosirea soluţiilor de hidratare cu antioxidanţi. Este singurul echipament de hidrodermabraziune, care îmbină în cadrul aceleiaşi şedinţe de tratament curăţarea, exfolierea, extracţia punctelor negre, hidratarea şi protecţia oferită de anti-oxidanţi introduşi în piele la finalul terapiei.

Ce e nou: Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, punctele negre nu sunt extrase manual, evitându-se astfel lezarea pielii aşa cum se întâmplă în cazul tratamentelor faciale clasice. În plus, este singurul tratament de curăţare a tenului, care este atât de complex, foarte rapid şi pe care îl poţi face în orice moment al zilei.

Testimonial Diana Enciu şi Alina Tănasă, fashion bloggers www.fabulousmuses.net : „Pentru că problemele cu tenul nu ne dădeau pace, primele noastre experienţe la Noblezza Beauty Clinique au început cu tratamentele faciale, pe care le-am testat rând pe rând, întocmai schemei de tratament recomandate.

Hydrafacial – ultra popular şi folosit de toate vedetele, este un tratamente care le face cam pe toate: curăţare, exfoliere, extracţia punctelor negre, hidratare, o piele mai curată şi care elimină liniile fine, porii măriţi şi congestionaţi, semnele de acnee, hiperpigmentaţia şi petele generate de vârstă. La final, tenul este mult mai ferm.  (da, asa e, este testat)!!!”

Parerea ta despre Hydrafacial: tratamentul de curatare al tenului care nu necesita extragerea punctelor negre manual

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis