Category: Indusrty News

Ana Morodan a spus definitiv „Adio!” parului inestetic

Hotărâtă să nu mai treacă prin ședințele de epilare cu ceară pe care le urăște, Ana Morodan a făcut deja primele 3 ședințe de epilare definitivă cu Dioda Laser.

Ne-am bucurat csimte te bine la noblezzaand Ana ne-a trecut prima data pragul, anul acesta. Ii urmaream cu interes blogul si eram incantati sa vedem cat de usor transpar energia si veselia ei.

Si, va spunem sincer, in realitate, aceste atribute sunt cel putin duble! Vreti sa va povestim, pe scurt, cum a fost intalnirea cu `Contesa 3.0`?

Ceea ce ne-a placut foarte mult, a fost ca Ana s-a documentat intr-un mod exemplar inainte de a incepe sedintele de epilare definitva. Atunci cand a venit sa facem diagnosticarea si sa programam sedintele de tratament, stia deja ce presupune acest lucru. Specialistele noastre i-au confirmat ca epilarea definitiva este o solutie rapida si confortabila de a scapa pentru totdeauna de parul inestetic.

In cateva minute, Ana lua deja contact cu laserul Dioda PrimeLase – cea mai noua tehnologie in materie de epilare definitiva, in care parul cade chiar in timpul tratamentului. Puterea controlata, viteza maxima si sistemul Crystal Freeze trateaza toate tipurile de piele, in orice perioada a anului, 365 de zile/an, fara restrictii.

„Am descoperit Sfantul Graal al universului feminin si nu voi mai suporta <<never>> durerea epilarii cu ceara!” a sintetizat Ana in stilul propriu, descriind experienta cu Dioda PrimeLase. Ea si-a epilat definitiv bratele si picioarele si a venit constiincioasa la fiecare programare. Poti citi despre aceasta experienta epilarii definitive pe blogul sau, plind de replici savuroase.

De ce a ales Ana Morodan epilarea definitiva cu PrimeLase? Pentru ca aparatura pe care o pune la dispozitia ta Clinica Noblezza este laserul dioda cu cea mai mare putere de pe piață – 3600 W. Punctul forte numărul 1 al acestui aparat este ca utilizeaza impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, cu actiune ideala pentru parul rezidual de la ultimele sedinte de tratament. Aparatul este prevazut cu o putere maxima de 63J, de 3 ori mai mult decat tehnologia SPL. Te asteptam si pe tine sa incerci pe propria piele revolutia frumusetii!