Interviurile Noblezza: Valentina Pelinel

Interviurile Noblezza: Valentina Pelinel

Orice mămică ar vrea ca după o sarcină, să îşi revină în formă la fel de repede şi să arate la fel de bine ca Valentina Pelinel. Ce nu conştientizează multă lume este că Valentina este extrem de disciplinată şi pune mult accent atât pe mişcare, pe o alimentaţie sănătoasă şi pe terapii corporale, cât şi pe echilibrul  interior. Mens sana in corpore sano nu e doar un motto, ci o regulă după care îşi ghidează întregul stil de viaţă. Din interviul cu ea, am aflat multe tips-uri, care mai mult ca sigur că vor fi utile şi vouă.

 1. Cât de mult contează aspectul fizic în zilele noastre?

Dacă integrăm în aspectul fizic starea de armonie şi de echilibru dată de imaginea corpului nostru, gradul de sănătate, optimism, grija la alimentaţie şi evitarea surselor de stres, atunci contează enorm. Degeaba avem un corp tonifiat, dacă mintea noastră este într-o stare de panică, haos şi confuzie. Legătura dintre corp şi minte este esenţială şi atât de puternică încât prin influenţarea reciprocă reuşim să trăim în fiecare zi cu bucurie şi atenţie faţă de amândouă.  Ceea ce vreau să subliniez este faptul că un corp lucrat la sală nu este suficient pentru a susţine o viaţă sănătoasă şi echilibrată. Imaginea este comercială şi vinde. Dar să nu uităm că imaginea poate fi uşor de înlocuit.

 1. Cum ţi-ai descoperit pasiunea pentru sport?
  Am fost de mică un copil activ, şi mai târziu, sportul a devenit parte din viaţa mea. Ulterior, prin prisma carierei, am asociat sportul cu o anumită imagine pe care ţi-o conferă. Astfel, prin disciplină sportivă, am reuşit să obţin rezultate în lumea modelling-ului. Nu numai sportul a contribuit la rezultatele mele, ci şi seriozitatea, disciplina, multă muncă şi efort susţinut, timp în care mi-am păstrat mereu zâmbetul pe buze. În timp, am înţeles că sportul nu înseamnă doar să te antrenezi ca să ai un număr de kilograme, ci este o parte intregrantă a vieţii noastre şi a stării de sănătate căreia trebuie să-i dedicăm disciplină, timp şi energie.
 2. Cât de des faci sport şi care e sportul tău preferat?

Ador orele de aerobic realizate de prietena mea buna si fitness guru, Luminiţa Nicolescu, dar îmi place şi să înot vara, să alerg sau să fac plimbări prin parc. Am practicat şi kangoo jumps şi am şi schiat. Pe durata sarcinii, am continuat cu programe personalizate de fitness pentru gravide, iar acum după câteva luni de la naştere, am reluat antrenamentele fizice, chiar dacă nu la aceeaşi intensitate. Reuşesc însă să merg constant la sală de cinci ori pe săptămână.

 1. Ce găsim la tine în frigider? Mănănci dulciuri?

Deşi tot timpul sunt adepta unui stil de viaţă sănătos, cu accent pe mâncare curată, din surse sigure, organică şi fără componente modificate, recunosc că dulciurile au devenit o plăcere vinovată de când am rămas însărcinată, pe care mi-o asum şi acum din când în când. Încerc totuşi să controlez ingredientele,fie alegând deserturi raw, care nu conţin zahăr procesat, fie consumând mai multe fructe.

 1. Ce părere ai despre tratamentele corporale? Eşti de acord că multe dintre ele sunt doar păcăleli?

În momentul în care vârsta şi metabolismul sau moştenirea genetică intervin în structura siluetei tale şi simţi că sala şi regimul nu dau rezultate optime, poţi să încerci programe corporale personalizate, care rezolvă anumite probleme pe care sportul sau dieta nu le pot ţinti. Am încredere în ştiinţă şi cred că tratamentele corporale, dacă se adresează corect clientului, şi dacă tu la rândul tău, investeşti timp şi încredere în specialişti, au efecte vizibile şi durabile.  E important însă să le combini cu o alimentaţie corectă şi să faci şi mişcare, daca vrei să obţii cele mai bune rezultate, care se văd cu ochiul liber.

 1. De ce ai ales clinica Noblezza?

Clinica Noblezza mi-a fost recomandată de nişte prieteni. Apreciez profesionalismul oamenilor care lucrează aici, discreţia de care dau dovadă şi atitudinea lor prietenoasă. Când merg la ei, am mai degrabă sentimentul că merg la nişte prieteni în vizită, nu că am parte de o experienţă la un salon oarecare. În plus, îmi place că personalizează fiecare program de skincare sau de estetică corporală.

 1. Ce tratamente ai încercat la Noblezza şi ţi-au plăcut?

Criosauna m-a convins din prima clipă deoarece este o terapie 100% non-invazivă şi este benefică pentru sănătate, ajutând sistemul imunitar prin expunerea de scurtă durată la o temperatură controlată de până la minus 180 de grade. Cum timpul e extrem de preţios în zilele noastre, mi-a plăcut că terapia durează doar trei minute. Trei minute în care organismul are practic parte de un restart. Terapia acţionează direct asupra celulitei şi ajută în procesele de slăbire, dar are enorm de multe beneficii pentru sănătate: creşte imunitatea organismului, reduce oboseala şi stresul, accelerează recuperarea după traumatisme sau intervenții chirurgicale şi îmbunătăţeşte somnul. La finalul unei şedinţe, mă simt mereu incredibil de bine şi de energică.

Recomand de asemenea Crio-CoolTech, o procedură extrem de eficientă care face să dispară depozitele încăpăţânate de grăsime, pe care nici măcar dieta şi sportul nu le pot elimina. Mi se pare interesant că până nu demult, aveai la dispoziţie doar lipoaspiraţia ca soluţie împotriva aripioarelor sau a ţesutului adipos de pe abdomen, braţe sau genunchi. Iar acum, datorită acestei metode, rezultatele sunt aceleaşi, fără să fie însă nevoie să treci prin anestezie generală sau perioadă de recuperare.

Hydrafacial (un tratament complex de curăţare, hidratare şi protecţie a tenului) şi Intraceuticals sunt alte două proceduri dedicate îngrijirii feţei ,la care apelez din când pentru că oferă rezultate cu adevărat spectaculoase. Le-aş recomanda oricui are probleme cu tenul sau pur şi simplu pentru prevenţie şi/sau îngrijire.

 1. Care e secretul unei siluete armonioase?

Alimentaţia controlată,moderată şi sănătoasă, sportul (de orice fel), o minte liniştită (fie prin meditaţie, fie prin eliminarea oricăror surse de stres), o pasiune căreia să i te dedici cu tot sufletul (familie, copil, hobby).

 1. Dacă o persoană care se confruntă cu probleme cu greutatea, ţi-ar cere un sfat, ce i-ai recomanda să facă?

Pentru orice persoană aflată în această situaţie, aş recomanda programarea la un nutriţionist, care să stabilească un program de nutriţie adecvat. Apoi, un abonament la sală sau la orice tip de activitate sportivă, care să îi facă plăcere, un abonament la un program de estetică corporală ţintit pe zonele cu probleme, şi nu în ultimul rând o analiză (pe cont propriu sau alături de un specialist) a vieţii în acest moment pentru a identifica sursele negative, care îl/o împiedică să înainteze în atingerea obiectivelor. Nu în ultimul rând, recomand curaj şi ambiţie. Eşti ceea ce vrei să fii.

Parerea ta despre Interviurile Noblezza: Valentina Pelinel

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis