Istoria recenta a epilarii definitive. Revolutia Dioda PrimeLase

Istoria recenta a epilarii definitive. Revolutia Dioda PrimeLase

Epilarea este o procedura la care apeleaza majoritatea femeilor si din ce in ce mai multi barbati. Estetica corporala incepe cu o piele neteda, fara par nedorit. Trebuie sa recunoastem, insa, ca, la fel de neplacuta precum inesteticul par de pe brate, picioare, fata, zona intima, dar si alte parti ale corpului, este si epilarea clasica.

Ladyonfridge

De-a lungul timpului, tehnologia a avansat si in domeniul epilarii. Treptat, ceara si lama de ras au fost concurate de epilatoarele si aparatele de ras electrice. Mai mult sau mai putin dureroase, dar cu efecte de scurta durata sau chiar insotite de neplaceri (iritatie, taieturi), aceste metode clasice de indepartare a parului inestetic s-au perimat in fata epilarii definitive.

Epilarea definitiva inseamna distrugerea foliculuilor pilosi (radacinile firelor de par) printr-un tratament cu aparatura speciala si sedinte periodice de intretinere.

Iti vom prezenta cea mai noua si eficienta metoda de epilare definitiva, insa nu inainte de a trece in revista tratamentele anterioare. Tehnologiile IPL (Lumina Intens Pulsata) si SPL (Square Pulse Light/Epilarea cu lumina pulsata) au precedat revolutionarul Dioda PrimeLase. In continuare iti vom prezenta diferenta dintre aceste 2 metode anterioare si noua epilare cu laser.

Am ajuns in sfarsit la Dioda PrimeLase – tratamentul de epilare definitiva care este destinat oricarui tip de piele, oricarui tip al firului de par (da, chiar si parului brunet sau gros!) si pe care il poti efectua in orice perioada a anului, fara restrictii. De 3 ori mai puternic decat epilarea SPL si de 15 ori mai puternic decat SPL, laserul dioda face parul sa pice definitiv inca din primul primei sedinte de epilare!

Astazi, cu ajutorul acestei tehnAna-Morodan-7Mologii uimitoare, nu doar ca efectele sunt definitive, dar ele sunt sesizabile inca din timpul primei sedinte de tratament.

Pielea ramane fina, iar la finalul tratamentului, cu o sedinta de intretinere pe an, nu vei mai avea niciodata par nedorit pe corp.

Ca sa poti face o comparatie exacta, ar trebui sa stii doar ca in cazul tehnologiilor devansate ca IPL sau SPL, parul cade dupa aproximativ doua saptamani.

De asemenea, daca in cazul vechiilor metode de epilare definitiva numarul des (si costisitor, asadar!) al sedintelor era o problema, tehnologia Prime Lase  iti permite sa ajungi la clinica Noblezza foarte rar, o data la 3 luni, nu lunar, precum necesitau trata,emtele IPL sau SPL.

 

Parerea ta despre Istoria recenta a epilarii definitive. Revolutia Dioda PrimeLase

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis