Pachete promoţionale de Crăciun  

Pachete promoţionale de Crăciun  

Toţi ai tăi merită ce e mai bun, inclusiv tu!

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, Noblezza Beauty Clinique îţi propune deja idei de cadouri, cu care să îi bucuri pe cei dragi sau de ce, nu să le păstrezi pentru tine.

Terapiile voastre preferate sunt acum incluse în pachete promoţionale, la un preţ căruia i s-au aplicat reduceri substanţiale. Programele de epilare definitivă cu diodă laser, de remodelare corporală sau de îngrijire a tenului sunt disponibile sub formă de vouchere, pot fi achiziţionate în decembrie şi folosite în ianuarie.

Iată sugestiile noastre de cadou

Ce vor femeile? Vă spunem noi: epilare definitivă cu diodă laser. Şi vor acum, nu mâine.

Pachetul Fast Forward îţi aduce o şedinţă de epilare definitivă cu epilare laser full body (picioare, braţe, inghinal, axilă), care va înlătura părul nedorit şi îţi va lăsa pielea catifelată, la un preţ special de 1000 lei. Şi nu, nu este o glumă. E Crăciunul, nu 1 aprilie.

1

*Oferta este valabilă pentru achiziţionarea de minim trei şedinţe.

De Crăciun, fii mai bun şi….mai fin.

Epilarea definitivă cu diodă laser nu se adresează doar femeilor, ci şi bărbaţilor.  Astfel, Noblezza a conceput pachetul De Crăciun fii mai bun şi….mai fin, prin intermediul căruia domnii vor beneficia de o şedinţă de epilare definitivă cu diodă laser, care va îndepărta părul nedorit de pe piept, abdomen, spate şi umeri, la preţul de 1000 lei. Şi pentru că bărbaţii au nevoie uneori de o încurajare, ai putea să i-l faci chiar tu cadou fratelui, prietenului celui mai bun sau jumătăţii inimii tale.
2

*Oferta este valabilă pentru achiziţionarea de minim trei şedinţe.

Lift more than your spirits

1 şedinţă Hydrafacial+ 4 şedinţe Viva Lifting-1000 lei

Ştim noi o metodă, care îţi ridică nu doar moralul, ci are şi efect de lifting instant asupra chipului şi îţi redă aspectul tânăr al pielii. Pachetul Lift more than your spirits include o şedinţă de curăţare a tenului Hydrafacial şi 4 şedinţe de Viva Lifting şi costă 1000 lei.

New year, new you

1 şedinţă Hydrafacial+ 1 şedinţă Venus Viva pentru faţă-1000 lei

2017 aduce noi perspective şi şansele unor noi începuturi. Noi ne-am pregătit din timp şi am pus pe lista lui Moş Crăciun pachetul New year, new you, care include o şedinţă de curăţare a tenului Hydrafacial şi o şedinţă pentru tratamentul feţei Venus Viva. Costă 1000 lei şi promite piele curată, fără puncte negre, regenerată, riduri diminuate, cicatrici post-acneice şi pete pigmentare tratate.

Looking good & feeling better

3 şedinţe Crio-cooltech + 3 şedinţe Crio Facial-1890 lei

Dacă remodelarea siluetei şi recăpătarea aspectului tânăr al feţei fac parte din rezoluţiile anului viitor,avem o surpriză pentru tine. Pachetul Looking good & feeling better include 3 şedinţe de Crio-cooltech (singura metodă din lume, care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără bisturiu şi timp de recuperare) şi 3 şedinţe de Crio Facial (care acţionează asupra tenului ca un lifting), şi e disponibil la un preţ promoţional de 1890 lei.

Pachetul Looking good & feeling better este un pas înainte în îndeplinerea dorinţelor tale . Ca ele să devină realitate ne ocupăm noi

Ice & Fire

1 şedinţă Crio-cooltech + 1 şedinţă Vela Shape-750 lei

Fie că pleci de Revelion la ski sau la plajă, ţi-am pregătit pachetul Ice & Fire, care să te ajute să fii în formă şi să ai o siluetă demnă de invidiat.  Aşadar, îţi doreşti să scapi de grăsimea încăpăţânată de pe coapse, braţe sau abdomen (care ştim prea bine că nu dispare nici atunci când facem sport cu regularitate) şi să îţi iei adio de la celulită? Misiune îndeplinită cu Ice & Fire.

Parerea ta despre Pachete promoţionale de Crăciun  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis