Secretul unui ten luminos fără acnee şi pete pigmentare

Secretul unui ten luminos fără acnee şi pete pigmentare

În fiecare vară ne place să ne bucurăm de soare. Mergem pe malul mării şi stăm la plajă ore bune doar pentru un bronz uniform. Însă, uităm de efectele nocive ale soarelui asupra tenului nostru şi de apariţia acneei şi a petelor pigmentare. Şi ne trezim la sfârşitul anului cu un chip pătat şi nici cel mai bun fond de ten nu pare să ne mai ajute. Aşa că, hai să aflăm cum poţi scăpa de pete.

Related image

Cel mai puternic tratament de rejuvenare facială disponibil la Noblezza Beauty Clinique, fotoregenerarea cu SPL, este o metodă neinvazivă de tratare a petelor apărute în urma expunerii prelungite la soare. Fără durere şi fără perioadă de recuperare, fotoregenerarea faciala este recomandarea numărul 1 ca tratament al acneei bacteriene şi tratament pete pigmentare.

Acţionând în profunzimea pielii şi accelerând producţia de colagen şi elastină, tratamentul de fotoregenerare SPL îmbunătăţeşte aspectul tenului tău de la prima şedinţă. Acţiunea luminii oferă un efect de lifting instant, elimină petele pigmentare şi un extraordinar tratament acnee. Tenul devine mai luminos în doar 48 de ore de la tratament.

IMG_7197

În cei 6 ani de experienţă, Noblezza Beauty Clinique se mândreşte  cu recorduri de 50% reducerea ridurilor si 90% în ceea ce priveşte tratarea acneei bacteriene şi a petelor pigmentare. Rezultatele serviciilor oferite vorbesc de la sine.

Alege să te bucuri de un ten perfect fără acnee sau pete pigmentare chiar şi în sezonul rece. Oferă-i luminozitate cu fotoregenerarea cu SPL de la Noblezza!

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

40 723 679 966

www.noblezza.ro

 

Parerea ta despre Secretul unui ten luminos fără acnee şi pete pigmentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis