Totul despre epilarea definitiva cu dioda laser

Totul despre epilarea definitiva cu dioda laser

Peste hotare, epilarea definitivă cu dioda laser a revoluționat ritualul de frumusețe atât al femeilor, cât și al bărbaților. Să iți iei adio de la părul nedorit, chiar și din cele mai intime zone, nu mai e deloc o misiune imposibilă. Ca să scapi pentru totdeauna de grija epilatului, nu trebuie să pleci însă din țară. Și asta pentru că metoda revoluționară este disponibilă deja și în România, la noi in clinica.

Beneficiile epilarii definitive cu dioda laser sunt multiple. Rezultatele se vad de la prima sedinta. In plus, in timpul tratamentului, nu resimti durere, ci mai degraba cateva piscaturi suportabile. Si spre deosebire de alte metode, epilarea definitiva cu dioda laser este unica procedura care se poate face si pe piele bronzata.

Elena Varzaru, specialist in terapii anti-aging si de remodelare corporala la Noblezza Beauty Clinique ne arata in videoul de mai jos cum functioneaza exact terapia si cum decurge o sedinta de epilare definitiva cu dioda laser.

 

Pe timpul verii, la Noblezza este disponibilă o ofertă epilare definitivă, al cărei preţ pare că s-a topit de la căldură. Astfel, dacă vii împreună cu o prietenă sau (de ce, nu?) cu partenerul, fiecare beneficiază de 4 şedinţe de epilare definitivă full body, care costă doar 7.670 lei, în loc de 22.080 lei.

 

Parerea ta despre Totul despre epilarea definitiva cu dioda laser

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis