Puterea frigului este cunoscută din cele mai vechi timpuri pentru multiplele beneficii asupra sănătății și acțiunea sa vindecatoare. Astăzi, tehnologia a evoluat și ne oferă un tratament reconfortant și foarte plăcut.

crio bodyTehnologia medicală pe care o punem la dispoziția ta în clinica Noblezza te ajută să uiți de durerile articulare survenite accidentărilor, activității fizice intense etc.

CrioBody este tratamentul special conceput pentru a putea trata localizat orice proces inflamator: artita, spondilita, bursita, guta, artrita reumatoida în stadiu avansat sau non-inflamator: osteoartrita, epicondilite acute, fibromialgie, lombosciatica, dureri ale coloanei vertebrale, inclusiv sindromul cervical acut.

De asemenea, CrioBody poate avea rezultate bune și în cazul entorselor, luxațiilor, fracturilor, contuziilor sau leziunilor ligamentelor. O ședință de tratament durează aproximativ 10 minute, timp în care vaporii inghețați acționează în mod direct și imediat asupra corpului tău..

crio body

stfel, aburii răcoroși produși de CrioBody contribuie la reducerea durerii și a inflamației, accelerează vindecarea după traumatisme, conferă pielii fermitate și elasticitate și reduc țesutul adipos..

În urma ședinței îți vei simți zonele tratate ușoare și revigorate, iar durerea va dispărea sau va fi considerabil diminuată. Folosit cu regularitate de sportivi sau foști sportivi, acest tratament cu frig, avizat medical, a convins nenumărate persoane din lumea întreagă grație rezultatelor rapide.

 

*Preturile se achita integral la prima sedinta pentru a beneficia de Promotie
*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

 

 

Estetica corporala
Pret:
250  Lei
Oferta:

Testimoniale
Valentina Pelinel
„CrioBody nu doar intareste sistemul imunitar si are efecte estetice, dar este folosit si in scop medical pentru inflamatii, dureri si recuperare. Eu folosesc crio localizat pentru genunchiul accidentat la schi.”
Flavia Cristea
(pus la data 30.01.2016)
Acesta este primul sezon in care m-am simtit pe partie ca inainte de accident. 5 sedinte de crio body mi-au redus aproape in totalitatea durerile articulare pe care le aveam la genunchiul stang. Si logodnicul meu foloseste in acelasi scop tratamentul Noblezza. Va multumim tare mult!

Parerea ta despre CrioBody

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis