Dacă nu știați, și bărbații au probleme cu tesutul adipos, iar persoanele slabe sunt chiar mai predispuse la acest risc.
Crio – CoolTech, este tratamentul vedetă al ultimilor  ani în țară și la nivel mondial, adus în România în premieră de Noblezza Beauty Clinique!

Crio Cooltech – oferta lunii 

1 sedinta = 800 lei 

Pachet 3 sedinte = 1900 lei

 Crio CooltechCrio Cooltech se numără printre cele mai eficiente metode de reducere a grăsimii nedorite. Mulți barbați au uitat deja definitiv de stratul nedorit de grăsime de pe burtă, apelând la tratamentul de slăbire rapida #1 în lume!

Rezultatele obținute în urma tratamentului Crio-CoolTech sunt variate de la un caz la altul, însă pot fi comparabile cu cele ulterioare unei liposucții chirurgicale. Această terapie cu frig uimitoare, efectiv îngheață grăsimea la – 8 grade Celsius, fără să necesite anestezie sau perioadă de recuperare. Aparatura Crio – CoolTech pe care o folosim la Clinica Noblezza este produsă de unul dintre singurii 2 producători mondiali autorizați pentru tratamente cu criopoliză

Medicii din întreaga lume recomandă terapiile cu frig datorită eficienței demonstrată clinic, atât asupra frumuseții, cât și asupra sănătății întregului organism. Crio Cool Tech barbati este tratemtnul viitorului!

Crio – CoolTech este un tratament non-invaziv, care foloseste o tehnologie performantă de criogenare ce poate diminua grăsimea în exces.

Procedura reduce eficient țesutul adipos localizat cu 30 % la o singură ședință de tratament și cu până la 90% din țesutul adipos în doar 3 ședințe pe aceeași zonă! În medie, stratul de grasime este diminuat circumferențial cu circa 4 cm, rezultate vizibile la 3 săptămâni după prima ședință, dar aceste rezultate sunt diferite de la un pacient la altul.

Crio – CoolTech este singurul aparat care răceste până la – 8 grade Celsius în mai puțin de 1 minut, reducând senzația de discomfort din timpul tratamentului, spre deosebire de restul aparatelor de criogenare existente pe piață, care răcesc la doar – 3 grade în 10 minute. O ședință durează 70 de minute de criogenare a țesutului adipos pe care vrem să îl eliminăm.

Cum funcționează? Pe zonele cu probleme (abdomen) se aplică dispozitivul aparatului Crio – CoolTech care strânge prin vacuum stratul de grăsime nedorit și îl îngheață, în mai puțin de un minut, la -8 grade Celsius.

Prin criogenare, se distrug celulele grase din zonele problematice. Acestea sunt elimCrio Cooltechinate apoi, în mod natural, de macrofagi, cei considerati gunoieri organismului.

Aceștia transformă celulele moarte în aminoacizi, peptide și proteine, iar celulele grase nu se mai regenerează.

Este ca o liposucție, însă mult mai accesibilă ca preț și fără anestezie sau intervenții chirurgicale. Totul durează doar puțin peste o oră, timp în care te poți uita, spre exemplu, la televizor.

Printre starurile străine care își mențin corpurile de invidiat cu ajutorul tratamentului CoolTech se numară și actrița Scarlett Johansson.

Rezultatele care se obțin în urma tratamentului Crio – CoolTech, chiar de la primele ședințe, fac din criopoliză una dintre cele mai dese alegeri pentru remodelarea corporală.

 

Estetica corporala barbati
Pret:
1325  Lei
Oferta:
1 sedinta = 800 lei Pachet 3 sedinte = 1900 lei

Testimoniale

Parerea ta despre Crio Cooltech

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis