ATENUEAZĂ CELULITA ŞI DEPUNERILE DE GRĂSIME CU DRENAJ LIMFATIC

Drenajul limfatic este vital în cadrul programelor de slăbire și detoxifiere. Specialiștii recomandă pregătirea organismului, dar și în timpul și după tratamentele corporale precum Criolipoliză, Radiofrecvență, Cavitație, Infrasaună etc.

nicoleta-luciu-drenaj-limfatic-3

Drenajul ajută la accelerarea limfei și a circulației, eliminând surplusul de apă din organism.

Un exemplu concret – efectuarea ședințelor de drenaj limfatic înainte și după ședințele de criolipoliză potențează reducerea grăsimii nedorite/ a stratului de grăsime..

Drenajul limfatic este un tratament relaxant și foarte sănătos care se recomandă oricărei persoane, fără restricții.

Tratamentul este ideal pentru a completa relaxarea în cadrul unui tratament facial sau pentru a ajuta la eliminarea grăsimii și a toxinelor rezultate în urma tratamentelor de slăbire și cele anticelulitice.lymphatic_kivd

Spre deosebire de numeroasele tratamente disponibile pe piață, drenajul limfatic de la Noblezza Beauty Clinique este aplicat la nivelul întregului corp, nu localizat (fie pe picioare, fie pe abdomen etc).

Cu alte cuvinte, într-o singură ședință, tot corpul tău va fi răsfățat, refăcut în urma programelor de slăbire sau pregătit pentru un program de slăbire.

În plus, drenajul limfatic ajută la reducerea celulitei, la eliminarea depunerilor de grăsime şi stimulează sistemul imunitar.

Estetica corporala
Pret:
70  Lei
Oferta:

Testimoniale

Parerea ta despre Drenaj Limfatic

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis