EPILARE DEFINITIVA LASER

 Iti doresti rezultate rapide si ultra-performanta? Vrei sa uiti de aparatul de ras sau de ceara?Beneficiază de revoluția esteticii! Decopera cea mai eficienta metoda de epilare definitiva barbati! Adevarata frumusețe vine din viitor, odată cu tehnologia PrimeLase! Rezulate imediate și ultra-performanță, fără durere!

Epilare definitiva barbatiPrimeLase este laserul dioda cu cea mai mare putere de pe piață – 3600 W.

Punctul forte # 1 al acestui aparat este că utilizează impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, cu acțiune ideală pentru părul rezidual de la ultimele ședinte de tratament.

Aparatul este prevăzut cu o putere maximă de 63J, de 3 ori mai mult decât tehnologia SPL.

 

De ce sa alegi Dioda Laser PrimeLase?

✔ Rezultate foarte bune. PrimeLase oferă rezultate care încep să se vadă încă de la prima sesiune de tratament și, treptat, poate îndepărta părul nedorit de pe toate tipurile de piele. Rezultatele finale pot varia de la caz la caz și sunt influențate de mai mulți factori (vârstă, tipul de piele, tipul de păr, zonă)! La sfârșitul tratamentului, tot ce trebuie să faci este să revii o dată sau de două ori pe an pentru ședințe de întreținere.

✔ Rezultate rapide. Dioda PrimeLase este singurul aparat de epilare cu laser definitivă care a fost testat și a demonstrat că poate face posibil ca firele de păr să îți pice în timpul tratamentului, chiar de la prima ședință!

✔ Putere controlata. Diferența dintre PrimeLase și alți competitori este că PrimeLase permite folosirea unor pulsări scurte cu o energie înaltă și o viteză ridicată, astfel încât energia să fie controlată în fiecare moment și să se obțină cele mai bune rezultate.

✔ Viteza maxima. Frecvența de repetiție de până la 3Hz, împreună cu diferite mărimi de spot alimentează și face ca PrimeLase să fie unul din cele mai rapide și eficiente echipamente de pe piață.

✔ Sistem Crystal Freeze. Dioda PrimeLase folosește sistemul de răcire Crystal Freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical, care în mod constant și automat ajustează temperatura și răcește pielea în timpul sesiunii de epilare, făcând astfel ca epilarea laser să fie mult mai sigură și fără durere.

✔ Trateaza toate tipurile de piele, 365 zile / an. Laserul PrimeLase poate trata cu succes și pielea bronzată, fiind primul aparat laser care permite expunerea la soare în timpul tratamentului de epilare definitivă. Cu Dioda PrimeLase poți începe ședințele de epilare definitivă în orice perioadă a anului, fără restricții!

Cum funcționeaza Dioda laser PrimeLase?

 

 

Epilarea laser folosește fotodermoliza selectivă, care se bazeaza pe distrugerea selectivă a foliculului de păr, protejând la maximum țesuturile din jur, epiderma și derma.

Acest lucru este obținut prin folosirea impulsurilor energetice de înalta frecvență, prin lungimi de undă care sunt absorbite selectiv de melanină, cu un timp de emisie mai mic decât timpul de relaxare termică a foliculilor de păr.

Ce avantaje prezinta laserul PrimeLase fata de alte echipamente laser? 

Laserul PrimeLase a fost special conceput pentru a utiliza o putere mare pentru un tratament eficient de la prima aplicare, cu sistem de răcire a pielii în timpul ședinței, și, totodată, este singurul aparat de epilare definitivă cu dioda laser care favorizeaza caderea firelor de par inca de la prima sedinta.

Studii clinice, rezultate dovedite. Frumusetea trece intr-o noua dimensiune cu PrimeLase!

Rolul departamentului de educație și monitorizare clinică a Cocoon Medical este să verifice răspunsul terapeutic al tratamentelor și să determine care este protocolul corect de aplicare pentru a obține cele mai bune rezultate.

PrimeLase a fost realizat de o echipă de profesioniști în domeniu. Lucrând într-un mod extrem de sigur și având în vedere toate variabilele care pot influența protocolul corect de tratament, oferim maximă eficiență și siguranță.

Echipamentul PrimeLase îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

Iată răspunsurile celor mai frecvente întrebări pe care le au clienții și o comparație punctuală între Dioda PrimeLase și tehnologia anterioară de epilare definitivă. Vei vedea că există exclusiv avantaje, iar acestea vorbesc de la sine!

Laser

IPL

Eficiența tratamentului

Ridicată

Joasă

Laserul oprește creșterea părului prin închiderea vaselor de sânge care hrănesc rădăcina firului de păr.
Tipurile de piele pentru care tratamentul este eficient

Toata tipurile de piele, inclusiv pielea de culoare mai închisă

Doar pe pielea deschisă la culoare Laserul dioda favorizează o epilare eficientă și la persoanele cu pielea de culoare mai închisă.
Cât de des se fac ședințele?

La 2-3 luni

Lunar

Laserul PrimeLase asigură o epilare eficientă în mai puține ședințe și implică un cost final mai mic.
Doare?

Nu

Da

PrimeLase este prevăzut cu un mod de lucru fără durere, ceea ce face ca epilarea să fie ușor de suportat de orice persoană.
Câte ședințe sunt necesare?

4-6

10 sau mai multe

Acțiunea puternică a laserului distruge firul de păr și îi închide rădăcina, limitându-i posibilitatea de regenerare.
Preț

Începand de la 50 euro

Începand de la 40 euro

Clinica Noblezza oferă reduceri atractive și oricine se poate bucura de o piele fină, fără păr inestetic!

 

Epilare definitiva barbati
Pret:
specific / zona
Oferta:

Testimoniale

Parerea ta despre Epilare definitiva laser barbati

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis