Acum beneficiezi de -60% reducere la pachetul

 Epilare definitiva laser

Reducerea se aplica pentru pachetul promotional, care include 6 sendinte pe o zona a corpului.

 

E timpul pentru feminitate si incredere de sine deplina!

Rezulate imediate și ultra-performanță! Adevarata frumusețe vine din viitor, odată cu tehnologia PrimeLase!

 

De ce sa alegi Dioda Laser PrimeLase?

✔ Rezultate excelente. PrimeLase oferă rezultate imbatabile încă de la prima sesiune de tratament și îndepărtează părul nedorit de pe toate tipurile de piele. Ideea conform căreia părul va crește din nou este un mit! Tot ce trebuie să faci este să revii o dată pe an pentru o ședință de întreținere. *Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

 

_MG_6777-Edit✔ Rezultate imediate. Dioda PrimeLase este singurul aparat de epilare cu laser definitivă care face posibil ca firele de păr să îți pice în timpul tratamentului, chiar de la prima ședință!*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

✔ Putere controlata. Diferența dintre PrimeLase și alți competitori este că PrimeLase permite folosirea unor pulsări scurte cu o energie înaltă și o viteză ridicată, astfel încât energia să fie controlată în fiecare moment și să se obțină cele mai bune rezultate.

✔ Viteza maxima. Frecvența de repetiție de până la 3Hz, împreună cu diferite mărimi de spot alimentează și face ca PrimeLase să fie unul din cele mai rapide și eficiente echipamente de pe piață.

✔ Sistem Crystal Freeze. Dioda PrimeLase folosește sistemul de răcire Crystal Freeze, creat exclusiv de Cocoon Medical, care în mod constant și automat ajustează temperatura și răcește pielea în timpul sesiunii de epilare, făcând astfel ca epilarea laser să fie mult mai sigură și fără durere.

✔ Trateaza toate tipurile de piele, 365 zile / an. Laserul PrimeLase poate trata cu succes și pielea bronzată, fiind primul aparat laser care permite expunerea la soare în timpul tratamentului de epilare definitivă. Cu Dioda PrimeLase poți începe ședințele de epilare definitivă în orice perioadă a anului, fără restricții!

Cum functioneaza Dioda laser PrimeLase?

PrimeLase este laserul dioda cu cea mai mare putere de pe piață – 3600 W. Punctul forte numărul 1 al acestui aparat este că utilizează impulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, cu acțiune ideală pentru părul rezidual de la ultimele ședinte de tratament. Aparatul este prevăzut cu o putere maximă de 63J, de 3 ori mai mult decât tehnologia SPL.

Epilarea laser folosește fotodermoliza selectivă, care se bazeaza pe Ana-Morodan-54distrugerea selectivă a foliculului de păr, protejând la maximum țesuturile din jur, epiderma și derma. Acest lucru este obținut prin folosirea impulsurilor energetice de înalta frecvență, prin lungimi de undă care sunt absorbite selectiv de melanină, cu un timp de emisie mai mic decât timpul de relaxare termică a foliculilor de păr.

Ce avantaje prezinta laserul PrimeLase fata de alte echipamente laser?

Laserul PrimeLase a fost special conceput pentru a utiliza o putere mare pentru un tratament eficient de la prima aplicare, cu sistem de răcire a pielii în timpul ședinței și, totodată, este singurul aparat de epilare definitivă cu dioda laser unde în urma ședinței, firele de păr cad instant *Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

Studii clinice, rezultate dovedite. Frumusetea trece intr-o noua dimensiune cu PrimeLase!

Rolul departamentului de educație și monitorizare clinică a Cocoon Medical este să verifice răspunsul terapeutic al tratamentelor și să determine care este protocolul corect de aplicare pentru a obține cele mai bune rezultate.

PrimeLase a fost realizat de o echipă de profesioniști în domeniu. Lucrând într-un mod extrem de sigur și având în vedere toate variabilele care pot influența protocolul corect de tratament, oferim maximă eficiență și siguranță.

Echipamentul PrimeLase îndeplinește standardele de calitate ISO 9001 și ISO 13485, specifice echipamentelor medicale.

Iată răspunsurile celor mai frecvente întrebări pe care le au clienții și o comparație punctuală între Dioda PrimeLase și tehnologia anterioară de epilare definitivă. Vei vedea că există exclusiv avantaje, iar acestea vorbesc de la sine!

Laser

IPL

Eficiența tratamentului

Ridicată

Joasă

Laserul oprește creșterea părului prin închiderea vaselor de sânge care hrănesc rădăcina firului de păr.
Tipurile de piele pentru care tratamentul este eficient

Toata tipurile de piele, inclusiv pielea de culoare mai închisă

Doar pe pielea deschisă la culoare Laserul dioda asigură o epilare eficientă și la persoanele cu pielea de culoare mai închisă.
Cât de des se fac ședințele?

La 2-3 luni

Lunar

Laserul PrimeLase asigură o epilare eficientă în mai puține ședințe și implică un cost final mai mic.
Doare?

Nu

Da

PrimeLase este prevăzut cu un mod de lucru fără durere, ceea ce face ca epilarea să fie ușor de suportat de orice persoană.
Câte ședințe sunt necesare?

4-6

10 sau mai multe

Acțiunea puternică a laserului distruge în totalitate firul de păr și îi închide rădăcina, fără posibilitatea de regenerare.
Preț

Începand de la 50 euro

Începand de la 40 euro

Clinica Noblezza oferă reduceri atractive și oricine se poate bucura de o piele fină, fără păr inestetic!

*Preturile se achita integral la prima sedinta pentru a beneficia de Promotie
*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

 

 

Epilare definitiva
Pret:
specific / zona
Oferta:
Suna acum pentru mai multe detalii!

Testimoniale
Ana Morodan
„Am descoperit Sfantul Graal al universului feminin si nu voi mai suporta „never” durerea epilarii cu ceara!”
Cristina
(pus la data 01.08.2017)
Rezultatele s-au vazut in cazul meu inca dupa prima sedinta. Sunt extrem de multumita atat de eficienta tratamentului cat si de atitudinea personalului. Am doar cuvinte de lauda si recomand! :)
Stefania Ciuperca
(pus la data 07.10.2016)
Parerea mea....super extraordinar :)
Valentina tcacenco
(pus la data 13.09.2016)
Superr

Parerea ta despre Epilarea definitiva cu Dioda Laser

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Programari:

Telefon:+40 723 679 966
+40 743 125 611
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis