Cel mai puternic tratament de rejuvenare facială total noninvazivă – Fotoregenerarea SPL Or-Light

Fotoregenerarea SPL Or-Light este cel mai puternic tratament de rejuvenare facială total noninvazivă, fără durere și fără perioadă de recuperare. În 6 ani de experienţă cu tratamentul de fotoregenerare faciala, recordurile noastre sunt: 50% reducere a ridurilor şi rezultate de 90% în ceea ce priveşte tratarea acneei bacteriene şi a petelor pigmentare.

Fotoregenerare SPL Or-LightDescopera cea mai buna solutie pentru petele pigmentare! În urma experiențelor, fotoregenerarea SPL Or-Light este considerată cel mai puternic tratament de rejuvenare facială total neinvazivă, fără durere și fără perioadă de recuperare. Mii de femei din intreaga lume il recomanda ca tratament pentru fiduri, pete pigmentare si tratament acne bacteriana.

Acest tratament este special conceput pentru principalele probleme ale fotoîmbătrânirii tenului – pete pigmentare, pete de bătrânețe, riduri și linii fine, cuperoză, rozacee, pori dilatați, acnee.

Fotoregenerarea acționează din interior spre exterior, prin creșterea energiei la nivelul celulelor, ceea ce conduce la intensificarea metabolismului intracelular. Astfel, producția de elastină și colagen este accelerată, producând o îmbunătățire a sănătății și calității tenului.

Tratamentul de fotoregenerare facială ajută la tratarea pielii terne, cu pori dilatați, lipsită de elasticitate și cu riduri. Acțiunea luminii asupra tenului generează un efect de lifting instant și, astfel, tenul își poate recapătă fermitatea și luminozitatea.

Rezultatele obtinute la Noblezza Beauty Clinique pot deveni vizibile în 48 de ore post tratament, insa variaza de la caz la caz. Sunt necesare 5-6 sedințe pentru un tratament complet și cu efecte maxime. Efectele și numărul de ședințe depind strict de specificul problemei pe care dorești să o tratezi.

Fotoregenerare SPL Or-Light

Lumina secvențial pulsată ajută noninvaziv la eliminarea petelor pigmentare, a pistruilor și a petelor de bătrânețe.

Principalul beneficiu al fotoregenerării SPL Or-Light:

  • Culoarea tenului este uniformizată;
  • Aspectul roșiatic al pielii este redus;
  • Porii sunt micșorați;
  • Bacteriile care provoacă apariția coșurilor sunt îndepărtate. Important: Tratamentele nu se pot efectua în timpul expunerii la soare. Pe toată durata tratamentului se va folosi cremă cu factor de protecție 50.

*Preturile se achita integral la prima sedinta pentru a beneficia de Promotie
*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

 

Estetica faciala
Pret:
350  Lei
Oferta:

Testimoniale

Parerea ta despre Fotoregenerare SPL Or-Light

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis