HydraFacial reprezintă cea mai recentă și avansată tehnologie de curățare facială și regenerare a pielii, ideală pentru un aspect îngrijit și luminat al feței tale! Tratamentul revoluționează prin rezultatele rapide, îndelung eficiente și total neinvazive.

Hydrafacial BarbatiEste singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă, fără disconfort și timp de recuperare.

Aparatul HydraFacial ajută la eliminarea liniilor fine, a porilor măriți și congestionați, contribuie la tratarea tenului acneic, a hiperpigmentației și a petelor generate de înaintarea în vârstă.

În urma tratamentului cu HydraFacial, tu îți vei recăpăta fermitatea tenului tânăr sau vei rezolva urmele lăsate de acnee. Pe lângă sănătatea pielii feței, principalul beneficiu este încrederea în tine pe care o vei câștiga după ce vei vedea în oglindă diferența!

Procedura HydraFacial este destinată tuturor tipurilor de ten. Terapia LED Light, pe care o folosim in continuarea terapiei HydraFacial, completează beneficiile tratamentului. Există două metode în care tenul tău este tratat:

Led-ul roșu este folosit pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii. Ajută, de asemeCGLENJSUUAA4DAWnea, la reducerea liniilor fine și a ridurilor, a hiperpigmentării și a altor semne de îmbătrânire, precum petele pigmentare.

Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic. În urma tratamentului, secreția de sebum este redusă, iar tenul are un aspect curat, matifiat. Tratamentul are efecte vizibile și asupra cicatriciilor lăsate de acnee.

Grație multiplelor beneficii, rapid obținute și demonstrate, a obținut numeroase premii pentru cel mai bun tratament Hydrafacial de îngrijire și înfrumusețare a tenuluii.

 

Estetica faciala barbati
Pret:
400  Lei
Oferta:

Testimoniale

Parerea ta despre HydraFacial barbati

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis