Infrasauna – metoda modernă de remodelare corporală și întreținere

Infrasauna uscata este terapia ideală pentru persoanele cu retenție de apă, celulită și surplus de kilograme. Estetica generală a corpului tău poate fi vizibil îmbunătățită încă de la prima ședință de infrasaună.

Tratamentul durează  40 minute, timp în care se ard aproximativ 800  de calorii, se intensifică metabolismul arderilor, se elimină retenția de apă și are loc detoxifierea organismului.

La fel de important este faptul că infraroșul are capacitatea de a topi, în timp record, celulele de grăsime, fiind un foarte bun tratament impotriva celulitei.

Prin eliminarea toxinelor și a apei din țesuturi, pielea își recapată aspectul și tonusul, iar celulita se diminuează, amplificând efectul înfraroșului.

Infrasauna este o metodă modernă de remodelare corporală și întreținere. Dispozitivul orizontal crește confortul din timpul ședințelor. Tot ceea ce ai tu de făcut este să te relaxezi și să te bucuri de terapia care lucrează pentru tine și trupul tău.

infrasauna

Tratamentul se poate face chiar și de persoanele cu fragilitate capilară, fără să existe reacții adverse.

Tonusul pielii va fi vizibil îmbunătățit, aspectul de „coajă de portocală” atenuat sau anulat, iar apa eliminată. Prin transpirație, totodată, se produce și detoxifierea organismului.

Estetica corporala
Pret:
90  Lei
Oferta:

Testimoniale

Parerea ta despre Infrasauna

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis