ADiO cicatrici!

ALEGE singurul TRATAMENT din lume care face să dispară cicatricile post-acneice de la prima şedinţă !

Venus Viva Cicatrici

RRezultatul a peste 10 ani de cercetări la care au colaborat cei mai cunoscuţi esteticieni din lume, Venus Viva este un aparat ultra-performant, demonstrat stiintific ca poate face să dispară cicatricile post-acneice. În plus, acesta a fost avizat de FDA, cea mai importantă instituţie din SUA care dă atestate medicale în urma unor teste şi verificări extrem de riguroase. Așadar, procedura este considerată atât una sigură, cât şi eficientă..

„Venus Viva este o tehnologie de ultimă generaţie, care îmbunătăţeşte calitatea, textura şi aspectul pielii.”  (Jason Emer, medic dermatolog Beverly Hills)

Disponibil în România la Noblezza Clinique, Venus Viva ajută la tratarea cicatricile post-acneice. Singura menţiune este că tratamentul se poate face cu două luni înainte de expunerea la soare.

„Cicatricile post-acneice dispar pentru că aparatul stimulează pielea să se refacă din interior. Pur şi simplu, ţesutul epitelial se reconstruieşte.” ( Dr. Pablo Naranjo, inventatorul Venus Viva).

De ce Venus Viva este atât de eficient şi cum e posibil ca rezultatele să se vadă de la prima şedinţă?

Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvenţă fracţionată, cea mai puternică de pe piaţă, compatibilă cu toate tipurile de piele. E important de ştiut că radiofrecvenţa fracţionată tratează pielea în profunzime, ameliorând şi cele mai adânci iregularităţi ale acesteia.

Venus Viva contribuie la tratarea cicatricile post-acneice tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eşuează pentru că acţionează la suprafaţa pielii.

Mai mult, spre deosebire de alte aparate care folosesc radiofrecvenţa fracţionată, Venus Viva beneficiază de tehnologia SmartScan, devenind astfel singura metodă de reconstrucţie a ţesutului, care permite terapeutului să controleze ablaţia în timpul tratamentului pentru o eficienţă sporită. În plus, aparatul a fost conceput în aşa fel încât disconfortul pacientului să fie minim.

Cum funcţionează aparatul?

Venus Viva impune un nou concept în industria de beauty: microneedling.  Aplicatorul cu ajutorul căruia se poate realiza tratamentul arată cu un pistol, şi odată ce este poziţionat pe cicatrici, la declanşarea butonului de către terapeut, 160 de pini minusculi „perforează” pielea în acelaşi timp, netezind pur şi simplu ţesutul afectat de cicatrici. Procesul de reconstrucţie al pielii este astfel stimulat din interior.

Ce alte probleme ale pielii poate trata Venus Viva?

Venus Viva este un aparat medical ultra-performant, de ultimă generaţie, care a fost conceput pentru a realiza 3 tipuri diferite de tratament. Doar schimbând aplicatorul, Venus Viva:

  1. Tratează vergeturile
  2. Trateaază imperfecţiunile pielii (cicatrici post acneice, pori dilataţi, riduri, linii fine, hiper pigmentare)
  3. Poate avea un puternic efect de lifting încă de la prima şedinţă, iar tratamentul în sine poartă numele de Venus Lifting

Cum arata aparatul Venus Viva si cum iti face pielea mai frumoasa?

VVI_ApplicatorPoster_RCam_002_Post_WEB3

Radiofrecventa fractionata este o terapie care trateaza pielea in profunzime, ameliorand si cele mai profundeiregularitati ale pielii.

Compatibila cu toate tipurile de piele, radiofrecvanta fractionata dezvoltata de tratamentul Venus Viva favorizează reconstruirea pielii prin interventia unor pini care netezesc efectiv tesutul afectat de probleme precum vergeturi, riduri, cicatrici, pori dilatati

Cum actioneaza Venus Viva asupra pielii tale?

Ce spun expertii despre Venus Viva?

Dezvoltat de catre Dr. Pablo Naranjo, recunoscut la nivel global pentru descoperirile sale fabuloase in cei 10 ani de cercetare in domeniul esteticii faciale si corporale,  Venus Viva este un aparat care reconstruieste tesutul epitelial si da tenului si corpului tau vitalitatea pe care ai visat-o.

maxresdefault„Timp de 10 ani, am avut ocazia sa lucrez cu 16 companii diferite. Noi nu vindem aparatura, noi vindem tratamente si emotie pacientilor nostri.

Sunt aici sa ii ajut – dati-mi feedback de la pacientii vostri, care sa ma ajute sa imbunatatesc aparatul si protocolulul de tratament, pentru a le oferi exact solutiile de care au nevoie!”, a spus Dr. Pablo Najaro in prezentarea aparatului  Venus Viva.

admin-ajax

Dr. Irene Gladstein explica beneficiile tratamentului Venus Viva, dupa sute de cazuri tratate, cu rezultate care vorbesc de la sine: „Ma straduiesc sa dezvolt frumusetea naturala, sa creez o fata mai tanara, mai ferma si mai improspatata, fara sa modific trasaturile naturale. Scopul meu este nu doar de a obtine rezultate extraordinare vizibile fizic, ci si de a creste totodata increderea pacientilor mei in ei insisi. ”

Esteticieni din intreaga lume folosesc cu succes aparatul Venus Viva pentru a oferi pielii afectate de probleme severe un aspect sanatos si frumos!

testim

*Preturile se achita integral la prima sedinta pentru a beneficia de Promotie

*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

Estetica faciala
Pret:
900  Lei
Oferta:

Testimoniale
Maria
(pus la data 18.08.2016)
Pareri foarte bune de la cunostinte.

Parerea ta despre Venus Viva – Cicatrici

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis