ADIO riduri!

ALEGE cel mai eficient TRATAMENT care face ridurile, liniile fine și porii dilataţi să dispară de la prima şedinţă!

venus viva riduri

Descopera noul tratament VIVA, scapa de riduri, pori dilatati si pete pigmentare,dar si alte imperfectiuni ale tenului precum linii fine sau pori dilataţi.

Rezultatul a peste 10 ani de cercetări la care au colaborat cei mai cunoscuţi esteticieni din lume, Venus Viva este singurul aparat din lume care tratează şi care face cu adevărat să dispară imperfecţiunile tenului. În plus, acesta a fost avizat de FDA, cea mai importantă instituţie din SUA care dă atestate medicale în urma unor teste şi verificări extrem de riguroase. Procedura este aşadar atât sigură, cât şi eficientă.

„Venus Viva este o tehnologie de ultimă generaţie, care îmbunătăţeşte calitatea, textura şi aspectul pielii.”  (Jason Emer, medic dermatolog Beverly Hills).

Disponibil în România la Noblezza Clinique, Venus Viva tratează cu succes ridurile, liniile fine, porii dilataţi, rozacea sau pete pigmentare. Singura menţiune este că tratamentul se poate face cu două luni înainte de expunerea la soare.

„Ridurile, liniile fine, porii dilataţi, rozacea sau petele pigmentare dispar pentru că aparatul stimulează pielea să se refacă din interior. Pur şi simplu, ţesutul epitelial se reconstruieşte.” ( Dr. Pablo Naranjo, inventatorul Venus Viva).

De ce Venus Viva este atât de eficient şi cum e posibil ca rezultatele să se vadă de la prima şedinţă?

Venus Viva are la bază noua tehnologie de radiofrecvenţă fracţionată, cea mai puternică de pe piaţă, compatibilă cu toate tipurile de piele. E important de ştiut că radiofrecvenţa fracţionată tratează pielea în profunzime, ameliorând şi cele mai adânci iregularităţi ale acesteia.

Venus Viva tratează cu succes imperfecţiunile tenului (fie că e vorba de riduri, linii fine, pori dilataţi, rozacee)tocmai pentru că tratează pielea în interior, în timp ce alte metode eşuează pentru că acţionează la suprafaţa pielii.

Mai mult, spre deosebire de alte aparate care folosesc radiofrecvenţa fracţionată, Venus Viva beneficiază de tehnologia SmartScan, devenind astfel singura metodă de reconstrucţie a ţesutului, care permite terapeutului să controleze ablaţia în timpul tratamentului pentru o eficienţă sporită. În plus, aparatul a fost conceput în aşa fel încât disconfortul pacientului să fie minim.

Cum funcţionează aparatul?

Venus Viva impune un nou concept în industria de beauty: microneedling.  Aplicatorul cu ajutorul căruia se poate realiza tratamentul arată cu un pistol, şi odată ce este poziţionat pe cicatrici, la declanşarea butonului de către terapeut, 160 de pini minusculi „perforează” pielea în acelaşi timp, netezind pur şi simplu ţesutul afectat de imperfecţiuni. Procesul de reconstrucţie al pielii este astfel stimulat din interior.

Ce alte probleme ale pielii poate trata Venus Viva?

Venus Viva este un aparat medical ultra-performant, de ultimă generaţie, care a fost conceput pentru a realiza 3 tipuri diferite de tratament. Doar schimbând aplicatorul, tehnologia Viva:

  1. Tratează vergeturile
  2. Trateaază imperfecţiunile pielii (cicatrici post acneice, pori dilataţi, riduri, linii fine, hiper pigmentare)
  3. Are un puternic efect de lifting de la prima şedinţă, iar tratamentul în sine poartă numele de Venus Lifting

Cum acţionează Venus Viva asupra pielii tale? 

Ce spun expertii despre Venus Viva?

Dezvoltat de catre Dr. Pablo Naranjo, recunoscut la nivel global pentru descoperirile sale fabuloase in cei 10 ani de cercetare in domeniul esteticii faciale si corporale,  Venus Viva este un aparat care reconstruieste tesutul epitelial si da tenului si corpului tau vitalitatea pe care ai visat-o.

Venus Viva Riduri„Timp de 10 ani, am avut ocazia sa lucrez cu 16 companii diferite. Noi nu vindem aparatura, noi vindem tratamente si emotie pacientilor nostri.

Sunt aici sa ii ajut – dati-mi feedback de la pacientii vostri, care sa ma ajute sa imbunatatesc aparatul si protocolulul de tratament, pentru a le oferi exact solutiile de care au nevoie!”, a spus Dr. Pablo Najaro in prezentarea aparatului  Venus Viva.

Venus Viva Riduri

Dr. Irene Gladstein explica beneficiile tratamentului Venus Viva, dupa sute de cazuri tratate, cu rezultate care vorbesc de la sine: „Ma straduiesc sa dezvolt frumusetea naturala, sa creez o fata mai tanara, mai ferma si mai improspatata, fara sa modific trasaturile naturale. Scopul meu este nu doar de a obtine rezultate extraordinare vizibile fizic, ci si de a creste totodata increderea pacientilor mei in ei insisi. ”

 

Esteticieni din intreaga lume folosesc cu succes aparatul Venus Viva pentru a oferi pielii afectate de probleme severe un aspect sanatos si frumos!

testim

*Preturile se achita integral la prima sedinta pentru a beneficia de Promotie
*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

Estetica faciala
Pret:
900  Lei
Oferta:

Testimoniale

Parerea ta despre VIVA riduri, pori dilatati si pete pigmentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Programari:

Telefon:+40 723 679 966
+40 743 125 611
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis