OBŢINE UN EFECT DE LIFTING RAPID, RECONTURAREA OVALULUI FEŢEI ŞI RECĂPĂTAREA ELASTICITĂŢII ŞI FERMITĂŢII PIELII

Viva Lifting se numără printre cele mai eficiente terapii de lifting facial si tratament riduri din lume, care te ajută să îţi recapeţi aspectul tânăr al pielii. Rezultatul a peste zece ani de cercetare, este cel mai inovator şi complet echipament de tratare al pielii,  bazat pe radiofrecvenţă multipolară, aprobat  FDA.

E adevărat că în ultima vreme, despre radiofrecvenţă multipolară se vorbeşte tot mai des atunci când vine vorba de fermitatea pielii sau diminuarea ridurilor. Diferenţa faţă de alte aparate similare de pe piaţă este că Viva Lifting a demonstrat că reușește în doar un minut să încălzească ţesutul în profunzime, accelerând astfel sintetizarea colagenului şi a elastinei. În plus, combină radiofrecvenţa multipolară cu pulsul magnetic.

Terapia reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu-principalele zone afectate de fotoîmbătrânire. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate  pielii flasce şi reconturează linia bărbiei.

Deloc dureroasă, o şedinţă Viva Lifting este total non invazivă, nu necesită timp de recuparare şi oferă rezultate rapide, care însă pot varia de la caz la caz.

Eficienţa terapiei se datorează tehnologiei de ultimă generaţie pe bază de radiofrecvenţă multipolară. Aceasta permite accelerarea procesului natural de regenerare a celulelor din derm. Iar celule care apar în urma acestui tip de terapie electromagnetică vor sintetiza colagen şi elastină, esenţiale în menţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii.

Recomandarea specialiştilor  de la  Noblezza Beauty Clinique cu privire la sănătate şi frumuseţea pielii noastre este de a ne menţine tinereţea şi nu de a încerca să o redobândim la maturitate.  Graţie tratamentului Viva Lifting, aceasta nu mai este o misiune imposibilă.  Indicat ar fi însă ca încă de la vârsta de 25 de ani, să avem grijă să menţinem nivelul de colagen din piele şi să apelăm la ajutorul tehnologiei de ultimă oră.

Cum arata aparatul Venus Viva si cum iti face pielea mai frumoasa?

Viva Lifting reprezinta cea mai noua si puternica forma de radiofrecventa multipolara de pe  piata, dezvoltata si lansata dupa 10 ani de cercetare.

Capacitatea sa deosebita de reducere a ridurilor si tonifiere a pielii il plaseaza in topul celor mai bune tratamente de profil, iar tehnologia de ultima generatie simplifica si eficientizeaza procesul de infrumusetare al pielii tale.

 

*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

Estetica faciala
Pret:
450  Lei
Oferta:
Suna acum pentru mai multe detalii!

Testimoniale

Parerea ta despre Viva Lifting – efect de lifting instant

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis