Category: Uncategorized

Tratamentele ieftine în salone suspecte, un risc pe care (nu) ţi-l asumi

Fie că vorbim despre remodelare corporală, epilare definitivă sau skincare, siguranţa pacienţilor trebuie să fie pe primul loc alături de rezultate de top. Preţurile ieftine îi tentează pe mulţi dintre noi să uite de această regulă, în speranţa că nu li se poate întâmpla tocmai lor ceva rău. Aparatele fake, lipsa de experienţă a terapeuţilor, nerespectarea protocoalelor oficiale de tratament pentru a face economie ne pot costa mult mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată. Andreea Suciu, Manager General Noblezza, dezvăluie ce riscăm să ni se întâmple.

Cel mai fericit caz este să apelezi la astfel de tratamente în locuri îndoielnice şi singurul rău care să ţi se întâmple să fie că nu ai rezultate şi să pierzi bani şi timp. Se poate însă mult mai rău de atât. Ne vin paciente din alte „clinici” cu arsuri de la epilare definitivă, cu degerături şi necroze de la criolipoliză, cu pigmentări ale feţei, cu vase sparte, cu cicatrici post-acneice cauzate de extracţii agresive, neadecvate. Ni se plâng că au rămas cu deformări/găuri în ţesut de la criolipoliză sau că tenul le-a fost dezechilibrat fără a fi tratată problema iniţială (De exemplu, un ten gras, acneic devine foarte uscat, dar acneea nu dispare).

Dramele, dar şi imposibilitatea de a obţine rezultatele dorite pornesc de la:

  • Un diagnostic greşit care duce la un tratament nepotrivit;
  • Lipsa de experienţă a terapeuţilor, care nu ţin cont de contraindicaţiile unui tratament ceea ce duce inevitabil la reacţii adverse şi afectarea stării de sănătate;
  • Aparate nesigure, copii ale tehnologiilor originale, produse în China, Coreea etc. Mare atentie la oxigenul hiperbaric care nu e Intraceuticals, criolipoliza care nu e Crio-cooltech sau Zeltiq, aparatele care fac epilare laser, dar nu sunt medicale, aparatele care sustin ca folosesc tehnologia Vela Shape, dar nu sunt produse de Sineron Candela.

Orice clinică serioasă, aşa cum e şi Noblezza, atunci când investeşte cu adevărat în aparatură medicală de top, sigură şi aprobată FDA, va lucra exclusiv cu specialişti cu experienţă, capabili să facă o diagnoză corectă, să stabilească un plan de tratament şi să facă echipă cu pacienţii.

În locurile dubioase, tratamentele ieftine se fac pe bandă rulantă, nimeni nu îţi analizează problema înainte, nimeni nu te consiliază cum să te îngrijeşti acasă.

Neavând trainingurile făcute, dar şi presaţi să facă profit maxim, terapeuţii combină în acelaşi timp criolipoliza cu infraroşu (o mare greşeală!), nu respectă timpul de acţiune al criolipolizei (în loc să dureze 70 de minute, durează 30), folosesc fiolele de vitamina A sau C din farmacie pe post de mezoterapie, înlocuiesc fiolele originale Intraceuticals cu unele cu ser normal din farmacie, folosesc alte şerveţele de criolipoliză decât cele create de producător…şi iată cum eşti pus în mare pericol.

Nu vă lăsaţi păcăliţi!

Diagnoza corectă: secretul tratamentelor cu rezultate uimitoare

Cu siguranţă tuturor ni s-a întâmplat măcar o dată să fim dezămăgite că nu am obţinut rezultatele dorite în urma unor tratamente facial sau poate a unora de remodelare corporală. Care ar putea fi cauzele explică Andreea Suciu, Manager General Noblezza.

Înainte să ne grăbim să clasăm o terapie ca fiind ineficientă, ar trebui să răspundem sincer la 3 întrebări: Înainte de efectuarea oricărui tratament, am beneficiat de o diagnoză corectă? Ne-am setat obiective realiste? Am făcut echipă cu terapeutul sau am trişat sărind peste programări, ignorând regulile de îngrijire ale pielii sau alte indicaţii, a căror nerespectare schimbă radical regulile jocului?

DIAGNOZA CORECTĂ

De-a lungul celor 8 ani petrecuţi la Noblezza, am constatat că multe paciente nu ştiau ce înseamnă de fapt o diagnoză corectă. La noi, s-au convins că obţinerea rezultatelor depinde într-o măsură covârşitoare de personalizarea planului de tratament. Acesta poate fi realizat doar în urma unei discuţii amănunţite cu un specialist cu experienţă. Ulterior, în jurul obiectivului dorit, se va construi o strategie, ce implică tratamente îmbinate în mod unic şi o frecvenţă diferită a şedinţelor. Fiecare caz unic şi îl tratăm ca atare.

Deşi în ziua de azi toată lumea vorbeşte despre tratamente personalizate, e imposibil să le oferi  asta pacienţilor fără să ai o experienţă vastă în spate. La Noblezza, datorită multiplelor specializări ale echipei noastre în cosmetică medicală, kinetoterapie, psihologie, terapie holistică, specializare în terapii cu frig, în lasere medicale şi traininguri în ţară şi în străinătate direct la producătorii aparatelor, ştim ce înseamnă cu adevărat o diagnoză corectă şi un tratament personalizat.

O diagnoză corectă începe cu o anamneză (evaluare) în urma căruia specialistul află istoriculâ medical şi estetic al pacientului pentru a evita problemele de sănătate, care să fie contraindicate procedurilor pe care ar vrea să le urmeze sau care ar putea influenţa rezultatele acestora (de exemplu: acneea provocată de cauze hormonale, dereglări hormonale, ovare polichistice, metabolism lent sau sistem limfatic deficitar). Anamneza se realizează vizual, tactil, dar şi pe baza unei serii de întrebări specifice care se regăsesc în fişa oricărui pacient.

OBIECTIVE REALISTE

În urma acestei evaluări, specialistul stabileşte împreună cu pacienta obiectivele de frumuseţe imediate şi pe termen lung. E imposibil să obţii o piele perfectă sau să pierzi toţi centimetrii nedoriţi peste noapte. Aşa că, pentru rezultate maxime, vei primi planul tău personalizat de tratament, care va lua în calcul inclusiv terapiile pe care nu le poţi face în sezonul cald (radiofrecvenţa fracţionată, fotoregenerarea) şi care vor fi planificate spre toamnă. De asemenea, pacienta va fi informată în legătură cu felul în care acţionează fiecare tratament în parte şi ce rezultate se pot obţine.

NOBLEZZA-PARTENERUL TĂU ÎN FRUMUSEŢE

Atunci când începi un program personalizat de remodelare corporală sau skin transformation, contează enorm să fii atât motivată, cât şi susţinută cu recomandări care ţi se potrivesc pentru o îngrijire adecvată acasă.

La Noblezza, mizăm pe o abordare holistică. Tratăm persoana cu totul, nu doar problema estetică.Tocmai de aceea, e important ca specialistul să ştie ce mănânci  cum dormi, cât de stresat eşti, dacă faci mişcare sau nu, dacă fumezi sau consumi alcool în exces. Ţinând cont de stilul tău de viaţă, ţi se vor recomanda cele mai eficiente terapii, dar şi vei primi şi sfaturi despre cum să te demachiezi corect, ce creme ţi se potrivesc, ce rutină săptămânală de skincare să urmezi (aplicarea de măşti, gomaje).

Specialistul cu care vei lucra este trainuit să formeze o echipă cu tine, să te ajute să îţi depăşeşti limitele şi să ajungi acolo unde îţi doreşti. Va fi alături de tine şi îţi va oferi permanent consiliere şi suport, reevaluându-te pe parcursul curei de tratament. La final, tot acesta te va ajuta cu un program special conceput pentru a menţine rezultatele obţinute. Frumuseţea nu e o călătorie pe care să o faci singur, ci alături de cei mai experimentaţi specialişti.

Secretul unui ten luminos fără acnee şi pete pigmentare

În fiecare vară ne place să ne bucurăm de soare. Mergem pe malul mării şi stăm la plajă ore bune doar pentru un bronz uniform. Însă, uităm de efectele nocive ale soarelui asupra tenului nostru şi de apariţia acneei şi a petelor pigmentare. Şi ne trezim la sfârşitul anului cu un chip pătat şi nici cel mai bun fond de ten nu pare să ne mai ajute. Aşa că, hai să aflăm cum poţi scăpa de pete.

Related image

Cel mai puternic tratament de rejuvenare facială disponibil la Noblezza Beauty Clinique, fotoregenerarea cu SPL, este o metodă neinvazivă de tratare a petelor apărute în urma expunerii prelungite la soare. Fără durere şi fără perioadă de recuperare, fotoregenerarea faciala este recomandarea numărul 1 ca tratament al acneei bacteriene şi tratament pete pigmentare.

Acţionând în profunzimea pielii şi accelerând producţia de colagen şi elastină, tratamentul de fotoregenerare SPL îmbunătăţeşte aspectul tenului tău de la prima şedinţă. Acţiunea luminii oferă un efect de lifting instant, elimină petele pigmentare şi un extraordinar tratament acnee. Tenul devine mai luminos în doar 48 de ore de la tratament.

IMG_7197

În cei 6 ani de experienţă, Noblezza Beauty Clinique se mândreşte  cu recorduri de 50% reducerea ridurilor si 90% în ceea ce priveşte tratarea acneei bacteriene şi a petelor pigmentare. Rezultatele serviciilor oferite vorbesc de la sine.

Alege să te bucuri de un ten perfect fără acnee sau pete pigmentare chiar şi în sezonul rece. Oferă-i luminozitate cu fotoregenerarea cu SPL de la Noblezza!

 

Noblezza Beauty Clinique

Str. Putul lui Zamfir, nr 63

40 723 679 966

www.noblezza.ro

 

Alice Peneaca: Experienta mea la Noblezza

Alice Peneacă, celebra în lumea întreagă pentru frumusețea ei și aleasă ca imagine de mai multe branduri celebre, printre care Guess și Yamamay, a încercat numeroase terapii de beauty la Noblezza. Pentru că, așa cum și Alice descrie în textul de mai jos, oricât de bună ar fi fost natura cu tine, oricât de atent la stilul tău de viață ai fi și oricâtă mișcare ai face, mereu există detalii care necesită mici intervenții.
Doar că… la Nobleza Beauty Clinique, intervențiile sunt noninvazive, atestate medical și efectuate de specialiști cu 8 ani experiență! Te invităm să descoperi ceea ce Alice a numit:

 

Experienţa mea la Noblezza

IMG_9870
În meseria mea de model, este esenţial ca tenul să îmi arate bine, corpul să fie tonifiat şi pielea să fie catifelată şi să radieze de sănătate. Ştiţi şi voi însă că acest lucru nu este posibil fără ajutorul specialiştilor. Aşa că profit de fiecare vizită în România să le fac o vizită celor de la Noblezza Beauty Clinique.
 
După multe shooting-uri şi machiaje profesionale frecvente, tenul meu are nevoie de o curăţare profesională. De obicei, metodele clasice mă sperie. O cosmeticiană care îşi foloseşte unghiile pentru a-mi elimina punctele negre este cu adevărat un coşmar. Din fericire, am descoperit Hydrafacial, o metodă simplă pe bază de hidrodermabraziune pe care am întâlnit-o în SUA. Să o regăsesc aici, la Noblezza, a fost o încântare. Nu există termen de comparaţie atunci când vorbim de rezultatele obţinute la Noblezza şi cele din SUA. Aşa mi-am dat seama că e foarte important aparatul în sine, dar şi terapeutul care îl foloseşte. Pentru mine, Hydrafacial e sinonim cu un ten perfect curat, mult mai luminos şi hidratat.
 
Epilare definitivă cu laser a fost o altă procedură pe care am încercat-o la Noblezza şi care s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pentru mine. Acum câţiva ani, să am pielea fină la orice oră din zi şi din noapte era un lucru de care nu credeam că voi avea parte vreodată.  Tratamentul epilare definitivă laser Primelase de la Noblezza este cea mai cool invenţie ever. Mă aşteptam să fie dureroasă şi insuportabilă, însă m-am înşelat. PrimeLase e un aparat special conceput pentru a elimina durerile din timpul epilatului. Simţi un uşor disconfort, dar îl poţi tolera.
 
Şi tot la Noblezza, am descoperit Crio-Cooltech. Ca să mă menţin în formă, fac sport.
Însă, acesta nu este suficient. Şi spun asta deoarece, de foarte mult timp încerc să scap de un strat fin de ţesut adipos localizat în zona abdomenului. Un strat pe care nici sportul şi nici dieta nu lau putut combate. Chiar dacă celorlalţi li se părea insesizabil, eu am vrut să îl fac să dispară. Şi am reuşit cu o şedinţă de Crio-Cooltech, singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia. Aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, îl metabolizează şi, mai apoi, îl elimină. Iar rezultatele se observă de la prima şedinţă. Eu sunt foarte încântată. 
 
Voi reveni cu drag la Noblezza de dragul rezultatelor, dar şi al echipei care mă face să mă simt în largul meu. 
Alice Peneaca

Noi suntem Noblezza. #8ani de terapii de beauty atestate medical

Dragii nostri, ne pregatim, in curand, de cea de-a 8-a aniversare Noblezza. Da, nici noua nu ne vine sa credem ca au trecut atat de multi ani de cand am lansat Noblezza Beauty Clinique, insa nu ne plangem – ba din contra! Suntem impreuna de 8 ani si ne mandrim sa fim singura echipa care a ramas in aceeasi formula de la inceput.
Noi suntem Noblezza. Nu doar noi, echipa de management si specialisti esteticieni, ci noi toti, poate chiar incepand cu voi. Poate parea un cliseu pentru multa lume, dar daca ne-ai trecut pragul macar o data, intelegi la ce ne referim. Mereu ne-am spus ca Noblezza va exista cata vreme vom ramane o familie frumoasa, formata din oameni atenti la modul in care arata, dar care nu vor face nici cel mai mic compromis in ceea ce le priveste sanatatea.
Noi suntem Noblezza. Recunoscuti ca specialisti in terapii cu frig si singura clinica de beauty care detine toate terapiile cu frig – criolipoliza, criosauna, crio facial. Sau ca singura clinica de beauty care are cel mai complet portofoliu de tratamente non-invazive pentru orice problema dermato-cosmetica.

Noi suntem Noblezza. De #8ani alaturi de tine, cu cele mai eficiente tratamentre faciale si corporale si mereu la curent cu noutatile, fie ca vorbim de cele mai noi si moderne aparate pe care le aducem, in premiera, in Romania, fie ca vorbim de permanenta pregatire a specialistilor nostri.

Si pentru ca vorbeam despre portofoliu, iata doar cateva dintre tratamentele cu care ne mandrim si beneficiile lor extraordinare, obtinute dupa ani si zeci de ani de studiu ai doctorilor care le-am inventat si brevetat:

Crio-CoolTech
IMG_2649
Crio-CoolTech este tratamentul care a revolutionat practicile de slabire la nivel mondial si care inlocuieste lipoaspiratia. Noblezza e insa prima clinica care a adus criolipoliza (slabire prin criogenare controlata) in Romania in urma cu 4 ani. De atunci si pana acum, avem peste 5000 de sedinte efectuate. Recordurile noastre sunt: 22 cm pierduti in circumferinta coapsei dupa 3 repetari si 9 cm pierduti in circumferinta abdomenului dupa prima sedinta. Experienta noastra isi spune cuvantul in obtinerea rezultatelor. 
 
 
Epilare laser
IMG_2768
Epilarea definitivă cu laser este cea mai inovatoare invenţie în industria de beauty. NOBLEZZA deţine însă Primelase, cel mai puternic laser dioda care iti permite si sa te bronzezi in timpul tratamentelor. În plus, este unica metodă de epilare definitiva cu laser prin care firele de păr pocnesc chiar în timpul şedinţei. În 8 ani de experienţă, peste 6000 de femei care ne-au trecut pragul au scăpat de părul nedorit, de grija epilatului si si-au recapatat increderea de sine. Recordul nostru: intretinere la 2 ani. 
Intraceuticals
_MG_6868-Edit
Intraceuticals este singura terapie facială non-evazivă care hidratează tenul din interior, îi conferă strălucire şi are efect anti-aging. NOBLEZZA este recunoscută pentru respectarea 100% a protocolului original de tratament şi pentru utilizarea exclusiv a fiolelor originale Intraceuticals.Avem peste 5 ani de experienţă cu aceasta metodă şi peste 2000 de tratamente efectuate.
 
 

Vela Shape 2

IMG_1269

Vela Shape 2 este cel mai popular tratament de remodelare corporala la nivel mondial, trateaza celulita şi ofera fermitate pielii. In urma unui tratament personalizat de catre specialist rezultatele sunt 90% aspect de coaja de portocala eliminat, piele ferma, remodelare corporala si recapatarea increderii de sine. Specialist cu experienta de 6 ani in tratamente cu Vela Shape. Rezultate la orice varsta. 
 

Fotoregenerare

Carmen-Negoita-Noblezza-fotoregenerare-2

Fotoregenerarea SPL Or-Light este cel mai puternic tratament de rejuvenare facială total noninvazivă, fără durere și fără perioadă de recuperare. În 6 ani de experienţă cu această metodă, recordurile noastre sunt: 50% reducere a ridurilor şi rezultate de 90% în ceea ce priveşte tratarea acneei bacteriene şi a petelor pigmentare. 
 
 

Viva Lifting

IMG_8738

Viva Lifting este cel mai inovator şi complet echipament de tratare al pielii, bazat pe radiofrecvenţă multipolară, la momentul actual în lume, disponibil în România exclusiv la NOBLEZZA. La doar un an de la lansare, Viva Lifting a demonstrat că are rezultate spectaculoase pe orice tip de piele şi la orice vârstă, fie că vorbim despre glowing skin, stimularea colagenului propriu, efect de lifting instant sau reconturarea ovalului facial.

 Criosauna

IMG_8981

Criosauna sau tratamentul „ținereții fără bătrânețe” este cea mai veche terapie din întreaga lume, bazată pe expunerea trupului la frig. Cu 3 ani de experienţă cu această metodă şi peste 4900 de şedinţe efectuate, Noblezza este specialistă în terapiile cu frig. Recordul nostru se reflectă în rezultate precum: dispariţia nodulilor de pe tiroidă, dispariţia chisturilor ovariene şi stoparea durerilor de spate în doar 4 şedinţe. În plus, suntem singura clinică care susţine prin criosauna sportivii de performanţă în recuperarea fizică. 

Ten intinerit, abdomen plat & piele fina cu Ofertele Toamnei

Astazi e prima zi din luna septembrie. In loc sa fim melancolici ca se termina vara, am profitat de vacanta ca sa cream oferte noi, personalizate nevoilor si dorintelor tale. Astfel, Ofertele Toamnei au racorit preturile celor mai dorite tratamente. Ne dedicam (si) in acest sezon tenului, fermitatii corporale prin lupta permanenta cu celulita si grasimea, precum si obtinerii unei pieli fine, definitiv, gratie tehnologiei Dioda Laser. 

Nu uita, esti frumoasa deja! Noi te ajutam doar sa te simti si mai confortabil in pielea ta. In plus, chiar si cele mai frumoase femei din Romania au aceleasi visuri, pentru care au intrat in familia Noblezza. Modelele Alice Peneaca, Alina Puscau si Gabriela Iliescu au testat deja si apreciaza tehnologiile moderne, minimum invazive si atestate medical cu care te asteptam si pe tine la Noblezza Beauty Clinique!

Iata cele 5 Oferte ale Toamnei pe care ti le-am pregatit, inspirati de cele 3 frumoase!

1.Super skincare for super women

IMG_2688

Include 1 şedinţă Hydrafacial, 3 fiole de Intraceuticals şi 3 şedinţe de Viva Lifting

Preţ: 1900 lei

Te-ai întors din vacanţă şi îţi simţi pielea uscată, încărcată cu puncte negre şi lipsite de strălucire? Ai constatat şi că ridurile sunt mai vizibile? E timpul pentru un program intensiv de curăţare, hidratare şi anti-aging.

*Hydrafacial este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea pielii, exfolierea, extracția punctelor negre şi eliminarea excesului de sebum, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți. La final, tenul devine curat şi strălucitor.

*Intraceuticals îi conferă tenului prin infuzia de acid hialuronic, vitamine şi antioxidanţi o hidratare intensivă.

*Viva Lifting reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu, contracarând îmbătrânirea produsă de soare. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate  pielii flasce şi reconturează linia bărbiei.

2.SLIM FOR GOOD

IMG_2649

Include 3 şedinţe Crio-Cooltech

Preţ:1490 lei

Elimină grăsimea nedorită de pe abdomen, picioare, genunchi, braţe sau linia de la sutien în cel mai uşor mod cu putinţă!

***Crio-cooltech este singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără a implica însă anestezie generală sau timp de recuperare. Pentru a îndepărta stratul încăpăţânat de grăsime de pe abdomen, picioare, genunchi, braţe sau linia de la sutien, aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, acesta fiind apoi metabolizat şi eliminat. Rezultatele obtinute prin criogenare se văd de la prima şedinţă.

3.SEXY LEGS

IMG_2768

Include 6 şedinţe de epilare definitiva cu laser pentru îndepărtarea părului de pe picioare.

Preţ: 2990 lei

***Epilarea definitivă cu laser este cea mai nouă şi mai performantă tehnologie de laser medical. De asemenea, aparatul Primelase este singurul aparat care ne permite să lucrăm şi pe pielea bronzată şi singurul capabil să facă firele de păr să pocnească şi să iasă din piele în timpul şedinţei. În plus, sistemul Crystal Freeze de răcire a pielii reduce senzaţia de durere şi asigură un tratament confortabil.

4.START THINKING LASER, BABY!

IMG_9958

Include 6 şedinţe de epilare definitivă cu laser pentru inghinal

Preţ: 1080 lei

***Epilarea definitivă cu laser este cea mai nouă şi mai performantă tehnologie de laser medical. De asemenea, aparatul Primelase este singurul aparat care ne permite să lucrăm şi pe pielea bronzată şi singurul capabil să facă firele de păr să pocnească şi să iasă din piele în timpul şedinţei. În plus, sistemul Crystal Freeze de răcire a pielii reduce senzaţia de durere şi asigură un tratament confortabil.

5.ADIO CELULITĂ! ADIO CENTIMETRI NEDORIŢI!

IMG_1269

PROGRAM PERSONALIZAT DE REMODELARE CORPORALĂ

Include: 12 şedinţe de Vela Shape (zona mare*) şi 2 şedinţe de Crio-Cooltech

Preţ: 3500 lei

Cele mai eficiente programe de remodelare corporală sunt personalizate. Astfel, în funcţie de obiective, tratamentele din acest pachet se pot combina pentru a remodela diverse zone ale corpului de care eşti nemulţumită. Împreună cu terapeutul, vei decide ce zone lucrezi.

!O şedinţă de Vela Shape II este atribuită unei singure zone mari (coapse faţă SAU coapse spate SAU fese SAU abdomen). Dacă vrei să lucrezi coapse faţă, coapse spate, fese şi abdomen în aceeaşi zi, vei consuma 4 şedinţe.

***Crio-cooltech este singura metodă care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără a implica însă anestezie generală sau timp de recuperare. Pentru a îndepărta stratul încăpăţânat de grăsime de pe abdomen, picioare, genunchi, braţe sau linia de la sutien, aparatul îngheaţă localizat ţesutul adipos, acesta fiind apoi metabolizat şi eliminat. Rezultatele se văd de la prima şedinţă.

***Vela Shape II este metoda numărul unu în lume pentru prevenirea şi tratarea celulitei, remodelare corporală, dar şi pentru a reda fermitate pielii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum scapi rapid de celulită

 

 

Ţinând cont de temperaturile de afară, ce ar fi mai plăcut decât să leneveşti pe plajă sau pe marginea piscinei?!

Dacă te numeri însă printre femeile care evită locurile unde trebuie să poarte costum de baie, nemulţumite că au celulită şi oripilate că cineva le-ar afla secretul, să ştii că nu eşti singura. Celulita e o problemă cu care se confruntă majoritatea dintre noi.

IMG_2780Foto: Alina Puscau

 

Din fericire, există un tratament împotriva celulitei care nu dă greş niciodată: Velashape II. Rezultatele pe care le obţii chiar de la prima şedinţă te ambiţionează să nu chiuleşti nici de la celelalte sesiuni de remodelare corporală, sesiuni prescrise de unul dintre specialiştii de la Noblezza Beauty Clinique în funcţie de nevoile tale.

Ce face mai exact Vela Shape?

Peste tot în lume, vedete precum Jennifer Lopez, Cameron Diaz sau Jessica Alba mărturisesc că sunt fane declarate Vela Shape pentru a scăpa de celulită. Pe bună dreptate, Vela Shape este metoda numărul 1 în lume care tratează şi previne apariţia celulitei. În plus, îi conferă pielii fermitate. Braţele, picioarele sau abdomenul devin parcă sculpate în urma acestui tratament, iar celulita devine din ce în ce mai puţin vizibilă . Metoda este sigură şi non-invazivă. Nu trebuie decât să te aşezi pe patul de tratament şi să te relaxezi în timp ce terapeutul va manevra aparatul. Tot ce vei simţi va fi un masaj cald.

Care este secretul rezultatelor spectaculoase?

Tratament celulită sau remodelare corporală sunt printre cele mai frecvente căutări pe Google. Rezultatele te îndrumă cel mai adesea către Vela Shape. Este important să ştii însă că dincolo de tehnologia de ultimă generaţie, contează enorm şi experienţa terapeutului, dar şi capacitatea acestuia de a-ţi prescrie un plan personalizat de tratament. La Noblezza Beauty Clinque, am demonstrat deja că întrunim toate condiţiile astfel încât să vezi rezultate, şi să nu pierzi nici timp şi nici bani.

 

 

INTERVIURILE NOBLEZZA: ALICE PENEACĂ

Alice Peneaca nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cele mai apreciate modele de costume de baie si lenjerie la nivel international. Si da, ea e fata aceea sexy si frumoasa din campaniile de publicitate Guess. Ce face ca sa arate atat de bine, va povesteste in interviul de azi.

Cand ne-a trecut pragul la Noblezza si am vazut-o in carne si oase am inteles de ce corpul ei starneste deopotriva admiratie si invidie. Perfectionista din fire, Alice ne-a marturisit insa ca isi doreste sa incerce Crio-Cooltech, aparatul care elimina depozitele incapatanate de grasime, care nu trec nici cu dieta sau sport. Ce-i drept, fiecare femeie se confrunta cu aripioare sau burtica, si desi pentru ceilalti sunt insesizabile, atata vreme cat tu stii ca exista, vrei sa scapi de ele o data pentru totdeauna. Iar Crio-Cooltech chiar poate face asta!

IMG_9870

Tratamentul de epilare definitiva cu laser sau tratamentele Intraceuticals se numara de asemenea pe lista terapiilor preferate ale lui Alice. Va lasam pe voi sa descoperiti de ce are incredere in aceste metode si care este diferenta dintre Romania si SUA cand vine vorba de infrumusetare in clinici profesionale.

Noblezza: Presa spune ca ai una dintre cele mai frumoase siluete din lume. Cum te mentii in forma?

Alice Peneacă: Consider ca frumusetea este subiectiva, iar faptul ca reusesc sa ma mentin “in forma” se datoreaza cu siguranta varstei, cat si faptului ca incerc sa fac cat mai des sport. Uneori nu este de ajuns sportul, insa tehnologia din industria de beauty este atat de avansata incat nu mai este nevoie sa faci mare efort ca sa fii in shape.

Noblezza: Ai tinut vreodata dieta?

Alice Peneacă: Dieta niciodata, insa ma abtin de la mancare de multe ori. Daca am cateva zile in care mananc “excesiv”, incerc ca cel putin in urmatoarele 3-4 zile sa ma controlez.

Noblezza:  Care sunt secretele tale de frumusete?

Alice Peneacă: Nu am un secret. Va pot spune insa ca recent am inceput sa fac tratamente faciale pentru curatarea si hidratarea pielii. Aveam nevoie de acestea. Calatoresc mult, iar schimbul de fus orar isi spune cuvantul.

Noblezza: Ce parerea aveai despre aparatele de remodelare corporala inainte sa vii la Noblezza? Credeai ca sunt rezervate strict oamenilor care au probleme cu greutate?

Alice Peneacă: Cred ca aparatele de la Noblezza sunt dedicate atat celor care isi doresc sa piarda in greutate, cat si celor care vor sa obtina corpul perfect, asemanator cu cel pe care il vad in fotografii. Eu am folosit aparatul Crio-Cooltech si, desi am fost reticenta (pentru ca am incercat si la alte saloane de infrumusetare si nu a functionat) , pot spune ca dupa aproximativ 1 luna si jumatate am vazut rezultatele.

Noblezza: Este tratamntul de epilare definitiva cu laser un truc de care orice femeie ar trebui sa tina cont?

IMG_9914

Alice Peneacă: Epilarea definitiva cu laser este poate cea mai buna inventie a secolului. Incredibil, dar adevarat! Jobul meu presupune sa fiu mereu pregatita pentru un casting de lenjerie intima sau o campanie de costume de baie. Asadar, tratamentul de epilare definitiva laser este cu siguranta cel mai bun lucru pt mine. Orice femeie se poate bucura insa de avantajele acestei tehnologii. De ce sa nu ai pielea fina si fara par nedorit la orice din zi si din noapte?!

Noblezza:  Care a fost experienta ta la Noblezza?

Alice Peneacă: Am incercat aproape toate tratamentele de la Noblezza. Merg aproximativ o data pe luna (cand sunt in tara) la Intraceuticals si m-a incantat ca este singurul loc unde am vazut imediat rezulatele.

Incercand si alte saloane atat in tara, cat si in afara, pot spune ca sunt foarte multumita de Noblezza.

Noblezza: Comparativ cu procedurile din SUA, crezi totusi ca in Romania avem aparate mult mai performante?Ai testat diverse metode in State si ti s-a intamplat sa nu fii multumita?

Alice Peneacă: Am facut tratamente faciale in SUA, insa nu am observat nicio schimbare. Din fericire nu am probleme cu tenul, insa de fiecare data cand fac Intraceuticals la Noblezza, fata mea arata mult mai fresh. E ca si cum as avea din nou tenul acela perfect de la 17 ani, super hidratat si luminos.

Noblezza: Este frumusetea cheia succesului?

Alice Peneacă: Cred ca increderea este cheia succesului. Iar pentru a capata incredere in tine uneori ajuta sa apelezi la mici “trucuri” de frumusete, asa cum sunt aceste tratamente de la Noblezza.

 

Noblezza, invitata pe blogul lui Jojo – Catalina Grama

Jojo – Cătălina Grama, in calitate de intervievator la Noblezza Beauty Clinique, a descoperit si testat beneficiile extraordinare ale terapiilor noastre crio.
Ne bucuram foarte mult ca acum si Jojo face parte din familia Noblezza si te invitam sa afli care sunt tratamentele pe care le-a ales actrita.

Vezi video sau citeste interviul cu Andreea Suciu, manager Noblezza, pe blogul lui Jojo.

 

 

Pachete promoţionale de Crăciun  

Toţi ai tăi merită ce e mai bun, inclusiv tu!

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni până la Crăciun, Noblezza Beauty Clinique îţi propune deja idei de cadouri, cu care să îi bucuri pe cei dragi sau de ce, nu să le păstrezi pentru tine.

Terapiile voastre preferate sunt acum incluse în pachete promoţionale, la un preţ căruia i s-au aplicat reduceri substanţiale. Programele de epilare definitivă cu diodă laser, de remodelare corporală sau de îngrijire a tenului sunt disponibile sub formă de vouchere, pot fi achiziţionate în decembrie şi folosite în ianuarie.

Iată sugestiile noastre de cadou

Ce vor femeile? Vă spunem noi: epilare definitivă cu diodă laser. Şi vor acum, nu mâine.

Pachetul Fast Forward îţi aduce o şedinţă de epilare definitivă cu epilare laser full body (picioare, braţe, inghinal, axilă), care va înlătura părul nedorit şi îţi va lăsa pielea catifelată, la un preţ special de 1000 lei. Şi nu, nu este o glumă. E Crăciunul, nu 1 aprilie.

1

*Oferta este valabilă pentru achiziţionarea de minim trei şedinţe.

De Crăciun, fii mai bun şi….mai fin.

Epilarea definitivă cu diodă laser nu se adresează doar femeilor, ci şi bărbaţilor.  Astfel, Noblezza a conceput pachetul De Crăciun fii mai bun şi….mai fin, prin intermediul căruia domnii vor beneficia de o şedinţă de epilare definitivă cu diodă laser, care va îndepărta părul nedorit de pe piept, abdomen, spate şi umeri, la preţul de 1000 lei. Şi pentru că bărbaţii au nevoie uneori de o încurajare, ai putea să i-l faci chiar tu cadou fratelui, prietenului celui mai bun sau jumătăţii inimii tale.
2

*Oferta este valabilă pentru achiziţionarea de minim trei şedinţe.

Lift more than your spirits

1 şedinţă Hydrafacial+ 4 şedinţe Viva Lifting-1000 lei

Ştim noi o metodă, care îţi ridică nu doar moralul, ci are şi efect de lifting instant asupra chipului şi îţi redă aspectul tânăr al pielii. Pachetul Lift more than your spirits include o şedinţă de curăţare a tenului Hydrafacial şi 4 şedinţe de Viva Lifting şi costă 1000 lei.

New year, new you

1 şedinţă Hydrafacial+ 1 şedinţă Venus Viva pentru faţă-1000 lei

2017 aduce noi perspective şi şansele unor noi începuturi. Noi ne-am pregătit din timp şi am pus pe lista lui Moş Crăciun pachetul New year, new you, care include o şedinţă de curăţare a tenului Hydrafacial şi o şedinţă pentru tratamentul feţei Venus Viva. Costă 1000 lei şi promite piele curată, fără puncte negre, regenerată, riduri diminuate, cicatrici post-acneice şi pete pigmentare tratate.

Looking good & feeling better

3 şedinţe Crio-cooltech + 3 şedinţe Crio Facial-1890 lei

Dacă remodelarea siluetei şi recăpătarea aspectului tânăr al feţei fac parte din rezoluţiile anului viitor,avem o surpriză pentru tine. Pachetul Looking good & feeling better include 3 şedinţe de Crio-cooltech (singura metodă din lume, care înlocuieşte lipoaspiraţia, fără bisturiu şi timp de recuperare) şi 3 şedinţe de Crio Facial (care acţionează asupra tenului ca un lifting), şi e disponibil la un preţ promoţional de 1890 lei.

Pachetul Looking good & feeling better este un pas înainte în îndeplinerea dorinţelor tale . Ca ele să devină realitate ne ocupăm noi

Ice & Fire

1 şedinţă Crio-cooltech + 1 şedinţă Vela Shape-750 lei

Fie că pleci de Revelion la ski sau la plajă, ţi-am pregătit pachetul Ice & Fire, care să te ajute să fii în formă şi să ai o siluetă demnă de invidiat.  Aşadar, îţi doreşti să scapi de grăsimea încăpăţânată de pe coapse, braţe sau abdomen (care ştim prea bine că nu dispare nici atunci când facem sport cu regularitate) şi să îţi iei adio de la celulită? Misiune îndeplinită cu Ice & Fire.