Viva Lifting – terapia care recontureaza ovalul fetei si are efect instant de lifting

Viva Lifting – terapia care recontureaza ovalul fetei si are efect instant de lifting

Înainte să plece în vacanţă, Raluca Mureşan, travel blogger www.ralucalatoreste.ro a încercat terapia Viva Lifting. Dincolo de efectul imediat de lifting, tratamentul ajută pielea să îşi activeze un scut natural de protecţie împotriva razelor UV, protejându-te împotriva apariţiei ridurilor şi a îmbătrânirii premature. Asta nu înseamnă că atunci când leneveşti pe plajă, nu mai ai nevoie de creme cu SPF.

Rezultatul a peste 10 ani de cercetări la care au colaborat cei mai cunoscuţi esteticieni din lume, Venus Viva este un aparat prevăzut cu două aplicatoare. Unul dintre acestea este conceput special pentru tratarea vergeturilor şi a imperfecţiunilor pielii, a porilor dilataţi şi a cicatricilor post-acneice. Iar celălalt este folosit pentru un efect de lifting imediat, total noninvaziv.

 Numită Viva Lifting, terapia reduce vizibil semnele îmbătrânirii, inclusiv ridurile profunde şi redă aspectul tânăr pielii de pe faţă, gât sau decolteu-principalele zone afectate de fotoîmbătrânire, dar şi cele mai expuse la soare pe timpul verii. Mai mult, conferă fermitate şi elasticitate  pielii flasce şi reconturează linia bărbiei. Deloc dureroasă, o şedinţă Viva Lifting este total non invazivă, nu necesită timp de recuparare şi oferă rezultate extrem de rapide.

Cum funcţionează: Eficienţa terapiei se datorează tehnologiei de ultimă generaţie pe bază de radiofrecvenţă multipolară. Aceasta permite accelerarea procesului natural de regenerare a celulelor din derm. Iar celule care apar în urma acestui tip de terapie electromagnetică vor sintetiza colagen şi elastină, esenţiale în menţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii.

Ce e nou: Diferenţa faţă de alte aparate similare de pe piaţă este că Viva Lifting reuşeşte în doar un minut să încălzească ţesutul în profunzime, accelerând astfel sintetizarea colagenului şi a elastinei. În plus, combină radiofrecvenţa multipolară cu pulsul magnetic.

Parerea ta despre Viva Lifting – terapia care recontureaza ovalul fetei si are efect instant de lifting

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Programari:

Telefon:+40 748 048 003
+40 723 679 966
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis