ACUM BENEFICIEZI DE -40% REDUCERE La

Pachetul Complet de Estetica Faciala

Alege acum pachetul complet, care include 1 sedinta de Hydra si 1 sedinta Intraceuticals Rejuvenate, 1 sedinta de Viva Lifting.

 

recăpăta fermitatea tenului tânăr cu tratamentul HydraFacial

Varsta ta reala? Mereu un pariu necastigat!

HydraFacial reprezintă cea mai recentă și avansată tehnologie de curățare facială și regenerare a pielii. Tratamentul revoluționează prin rezultatele rapide, îndelung eficiente și total neinvazive.

Este singurul echipam_MG_2196-wfent de hidrodermoabraziune care combină simultan curățarea, exfolierea, extracția, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți, rezultând o piele mai curată, mai frumoasă, fără disconfort și timp de recuperare.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimină liniile fine, porii măriți și congestionați, se tratează tenul acneic, hiperpigmentația și petele generate de înaintarea în vârstă.

În urma tratamentului cu HydraFacial, tu îți vei recăpăta fermitatea tenului tânăr sau vei rezolva urmele lăsate de acnee. Pe lângă sănătatea pielii feței, principalul beneficiu este încrederea în tine pe care o vei câștiga după ce vei vedea în oglindă diferența!

HydraFacial este tratamentul pe care îl urmează o serie de vedete internationale de top, este promovat la nivel mondial de celebra Paris Hilton, iar în România a devenit tratamentul preferat de celebrități din lumea televizinii, a muzicii, a modei.

 

Procedura HydraFacial este destinată tuturor tipurilor de ten. Terapia LED Light, pe care o folosim in continuarea terapiei HydraFacial, asigură beneficii suplimentare după tratament.

Există două metode în care tenul tău este tratat:

hydrafacial

Led-ul roșu este folosit pentru a îmbunătăți fermitatea și elasticitatea pielii. Ajută, de asemenea, la reducerea liniilor fine și a ridurilor, a hiperpigmentării și a altor semne de îmbătrânire, precum petele pigmentare.

hydrafacial

Led-ul albastru este extrem de benefic pentru persoanele care au tenul gras sau acneic. În urma tratamentului, secreția de sebum este redusă, iar tenul are un aspect curat, matifiat. Tratamentul are efecte vizibile și asupra cicatriciilor lăsate de acnee.

Grație multiplelor beneficii, rapid obținute, a obținut numeroase premii pentru cel mai bun tratament Hydrafacial  de îngrijire și înfrumusețare a tenului.

HF

*Preturile se achita integral la prima sedinta pentru a beneficia de Promotie

*Disclaimer: Rezultatele nu sunt garantate si acestea pot varia de la caz la caz.

Estetica faciala
Pret:
400  Lei
Oferta:
Suna acum pentru mai multe detalii!

Testimoniale
Valentina Pelinel
Hydrafacial si Intraceuticals fac minuni cu tenul meu! Mulțumesc, Noblezza, pentru tratamentele eficiente și profesionalism!” Valentina Pelinel
Geanina Ilieș
Îmi simt tenul mai hidratat şi mai luminos ca niciodată mulţumită Intraceuticals şi HydraFacial de la Noblezza.
Emi
(pus la data 20.02.2017)
Nu pot spune ca am încercat foarte multe tratamente faciale ...însă toate părerile de bine care le-am auzit despre salonul noblezza au fost pentru mine ''curajul și siguranta" ca totul va fi bine ! Hydrafacialul este cela mai bun tratament pentru mine Ma face sa ma simt mai frumoasa și sa am încredere deplina în mine Multumesc întregii echipe NOBLEZZA 😘😘😘NE REVEDEM CURÂND
Alina Petrovski
(pus la data 08.02.2016)
Am incercat multe tratamente de infrumusetare si intinerire, dar nu m-as intoarce la niciunul, dupa ce am descoperit Hydrafacial la voi in clinica. Intr-adevar ceea ce fcaeti va diferentiaza de departe de un simplu salon. Felicitari echipei Noblezza! Ne vedem cu drag!

Parerea ta despre HydraFacial

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Programari:

Telefon:+40 723 679 966
+40 743 125 611
Email:beauty@noblezza.ro
Adresa:
Str. Putul lui Zamfir nr.63 Sector 1, Bucuresti
 
Program:
Luni - Vineri: 10.00 - 21.00
Sambata: Inchis
Duminica: Inchis